Van der Linden Groep heeft primeur aflevering 1e waterstofauto

De Van Der Linden Groep Waddinxveen heeft als Hyundai dealer de eerste waterstofauto in Nederland af mogen leveren, een primeur. De Hyundai IX35 Fuel Cell gaat zijn dienst leveren bij Van Uden Logistic Site Solutions.

Van Uden Logistic Site Solutions is gericht op het inschatten van kansen met betrekking tot het ontwikkelen van logistieke knooppunten en vastgoedprojecten, het opvolgen van de procedures (bestemmingsplannen en omgevingsvergunningen) en het realiseren en in de markt zetten van nieuwe projecten.
De Van Der Linden Groep Waddinxveen is 1 van de 3 waterstof dealers in Nederland en loopt hiermee voorop in de verkoop van de auto met de brandstof van de toekomst.

Meest milieuvriendelijke auto op de markt
De Hyundai ix35 FCEV is de meest milieuvriendelijke auto op de markt en heeft een actieradius van bijna 600 kilometer. Tanken duurt slechts enkele minuten. De emissie is niks meer dan waterdamp. De uitstoot van CO2 of andere schadelijke stoffen behoren daarmee definitief tot het verleden. Een ander belangrijk voordeel is dat waterstof duurzaam kan worden geproduceerd én kan worden opgeslagen.

De zakelijke rijder profiteert hiermee van een bijtellingstarief van 4%, ook in 2016. Voor meer informatie staan wij graag voor u klaar in de showroom in Waddinxveen, Coenecoop 140-141. www.vanderlinden-groep.nl