Is jouw auto toe aan APK, een reparatie of onderhoud?

Houd je auto in goede conditie!

Van der Linden Groep is de ideale partner voor de APK, het repareren en onderhouden van jouw auto.
Als dealer van de merken Hyundai, SEAT Service en Isuzu beschikken wij over jarenlange ervaring om je auto in perfecte staat te houden of te krijgen. Tevens hebben wij al jaren ervaring met occasions van verschillende merken en kun je met elk merk auto bij ons terecht.

APK: de periodieke autokeuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring, ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Volgens deze regelgeving moet je jouw personenauto, bedrijfsauto of aanhangwagen met een toegestane maximum massa van meer dan 3.500 kg, jaarlijks of om de twee jaar laten keuren.

Onderhoud en reparatie

Wil je jouw auto in topconditie houden? Wij zorgen voor zowel het onderhoud en reparaties, als de APK. Zoek je een betrouwbaar adres voor jouw auto? Je bent bij de Van der Linden Groep aan het juiste adres.

Direct een afspraak maken?

Neem telefonisch of via de mail contact met ons op. Of maak een afspraak via ons online werkplaatsafspraakformulier.

Blijf mobiel terwijl de auto wordt gerepareerd: wij bieden jou de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van een leenauto of leenfiets. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen, wij verzorgen de rest voor jou.

Werkplaatsafspraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeIs jouw auto toe aan APK, een reparatie of onderhoud?

Contact