Zijn jouw banden al toe aan de wissel?

Banden zijn er in alle soorten en maten.

Maar let op: ook al zie je geen verschil, niet iedere band is hetzelfde en geschikt voor elke auto. Wij hebben een ruim assortiment zomer- en winterbanden van verschillende topmerken en beschikken over een eigen bandenhotel waarin de banden verzekerd opgeslagen liggen.

Waarom winterbanden?

  • Sterk verbeterd grip op de weg onder 7 graden Celcius
  • Speciaal rubbermengsel voor soepele banden
  • Speciaal profiel om sneeuw, hagel, regen en vuil snel weg te werken
  • Goede wegligging bij gladde, besneeuwde wegen
  • Kortere remweg, minder kans op ongelukken
  • Niet alleen bij sneeuw, ook bij glad wegdek meer grip op de veiligheid

Welke keuze maak je voor banden?

Je hebt de keuze uit losse banden of banden op velgen. In aanschaf is de eerste optie goedkoper, maar het omzetten van de velg plus band vergt minder tijd en is dus in onderhoud goedkoper. De totale kosten voor banden op velgen zijn uiteindelijk lager.

Lichtmetalen velgen

Je kunt in plaats van zwarte stalen velgen ook licht metalen velgen aanschaffen. Wij hebben een groot aantal sets op voorraad. Neem contact op met onze receptie voor leuke aanbiedingen of als je vragen hebt over welke velgen bij jouw auto past.

Bandenopslag

Van der Linden Groep is het beste adres voor vervanging van de banden. Wij helpen je de juiste bandenkeuze te maken, waarbij wij rekening houden met de auto, je wensen en de portemonnee. Welke band je ook zoekt, wij geven vooraf een ‘all-incusive’ prijsopgave, dus zonder achteraf bijkomende kosten. Dit voorkomt vervelende financiële verrassingen en discussies. Na het wisselen van de banden kun je deze onderbrengen in ons bandenhotel.

Maak een bandenwisselafspraak!

Werkplaatsafspraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeZijn jouw banden al toe aan de wissel?

Contact