SEAT Mii private lease

Een SEAT Mii is een uitstekende keuze voor private lease. Het is de perfecte stadsauto. De auto is compact van buiten, maar toch nog verrassend ruim van binnen. Het is de ideale auto wanneer u de auto af en toe nodig heeft voor afspraken in de stad. Een SEAT Mii leasen doet u bij Van der Linden Groep. Onze speciale leasemaatschappij, Van der Linden Groep Leasing, regelt voor u alles omtrent het leasen van deze compacte auto.

Een SEAT Mii: de ideale auto voor private lease

Private lease neemt toe in populariteit. Koop niet langer een privéauto, maar lease hem gewoon. Dat scheelt vaak een hoop geld. De SEAT Mii is gemakkelijk te leasen bij Van der Linden Groep Leasing. Wij bieden u verschillende leasing opties. Ten eerste kunt u een gloednieuwe SEAT Mii leasen. Het is mogelijk om alleen te bepalen voor de auto, maar u kunt er ook voor kiezen in uw abonnement een beetje extra te betalen voor verschillende aanvullende diensten, zoals reparatie en onderhoud. Wij hebben een eigen werkplaats waar we deze diensten kunnen uitvoeren. Daarnaast hebben we een eigen schadecentrum waar schade gemakkelijk hersteld kan worden. U krijgt altijd vervangend vervoer in dit geval. Deze diensten worden altijd kosteloos uitgevoerd wanneer u voor het all-in abonnement kiest. Anders betaalt u deze diensten zelf. Een laatste optie is het leasen van een occasion. Ook in ons occasion center hebben wij een SEAT Mii beschikbaar voor private lease.

Nog vragen? Neem contact met ons op

Wanneer u nog meer wilt weten over de opties voor de private lease van een SEAT Mii kunt u het beste contact opnemen met Van der Linden Groep Leasing in Waddinxveen. Wij zijn te vinden op de Coenecoop 140-141 en zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)182 632 100. Kom een keertje langs of bel ons op. Wij hopen snel van u te horen.

Neem vrijblijvend contact op

Contactgegevens
info@vanderlinden-groep.nl
Werkplaatsafspraak