Van der Linden auto

Als u op zoek bent naar een Van der Linden auto, kom dan naar Van der Linden Groep in Zoetermeer of Waddinxveen. Bij ons kunt u onder meer terecht voor de aanschaf van auto’s van het merk Hyundai en SEAT. Wij vinden goed contact met onze klanten belangrijk en daarom komt u bij ons altijd op de eerste plaats. Door onze klantgerichtheid bent u bij ons verzekerd van een voortreffelijke service op maat. Voor een auto van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs moet u bij Van der Linden Groep zijn.

Van der Linden Groep: voor de aanschaf van een nieuwe of tweedehands auto

Wij zijn al meer dan 25 jaar een officieel erkende dealer van Hyundai en wij dragen met trots de onderscheiding ‘excellent dealer’. Daarnaast kunt u bij ons ook al ruim 10 jaar terecht voor auto’s van het merk SEAT. Naast het kopen van een nieuwe auto kunt u bij Van der Linden Groep ook terecht voor occasions. Deze tweedehands auto’s zijn extra voordelig en nog in uitstekende staat. Als bedrijf zijn wij in staat om vrijwel iedere mobiliteitsbehoefte van onze klanten te vervullen.

Compleet servicepakket

Van der Linden Groep is u ook graag van dienst met een compleet servicepakket voor uw Van der Linden auto. Denk bijvoorbeeld aan onderhoud, reparatie en belettering. Bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact met ons op of kom langs bij onze vestiging in Waddinxveen of Zoetermeer.

Neem vrijblijvend contact op

Contactgegevens
info@vanderlinden-groep.nl
Werkplaatsafspraak