Hyundai KONA Electric

 

De geheel nieuwe Hyundai KONA Electric – met slechts 4% bijtelling voor zakelijk rijders – is de eerste puur elektrisch aangedreven compacte SUV in Europa. Een baanbrekende nieuwkomer met een ronduit indrukwekkend rijbereik op een volle batterij. Met ook een bijzonder krachtig uiterlijk en een ruim interieur – dus je kunt alle kanten op! De Hyundai KONA EV wordt geleverd in drie uitvoeringen: Comfort, Fashion en Premium. De KONA Electric Comfort is leverbaar vanaf € 39.195,-. De zeer complete KONA Electric Fashion staat in de prijslijst voor € 41.495,-. De topversie KONA Electric Premium kost € 44.995,-. 

Onderscheidend en individueel Hyundai KONA Electric

De KONA Electric is met zijn zelfverzekerde, unieke styling allesbehalve doorsnee. De elegante, dichte grille en de speciale voor- en achterbumper maken duidelijk dat deze KONA elektrisch is. Samen met de voor de KONA karakteristieke full-LED dubbele koplampen en met zijn ruime interieur is hij een echte aanwinst voor de Hyundai KONA family.

Ooit iemand horen zeggen dat elektrisch rijden saai is? Met de KONA EV ben je bliksemsnel uit de startblokken door de 395 Nm trekkracht die meteen beschikbaar is. Deze sportieve SUV accelereert van 0 naar 100 km/uur in 7,6 seconden. De 64 kWh-versie heeft een actieradius tot aan 482 kilometer.

De kracht van de nieuwe KONA Electric

De nieuwe Hyundai KONA Electric is als eerst leverbaar in de uitvoering met de 64 kWh-batterij. De versie met 40 kWh-batterij volgt later. De long-range-batterij neemt vanwege de riante actieradius alle beperkingen voor elektrisch rijden weg. Het energieverbruik komt uit op 15,2 kWh/100 km (volgens WLTP-richtlijnen). De topversie wordt aangedreven door een 204 pk (150 kW) en 395 Nm sterke elektromotor en heeft een accupakket van 64 kWh. Dankzij dit riante vermogen is de KONA EV zeer fun-to-drive. De 0-100 sprint neemt slechts 7,6 seconden in beslag. De topsnelheid bedraagt 167 km/uur.

Quick Charge

Om de oplaadtijd van de 64 kWh-batterij in de Hyundai KONA Electric te minimaliseren, is er een pakket samengesteld voor klanten die graag thuis willen opladen. Met de 7,2 kW on board-oplader neemt opladen van de long-range-batterij ongeveer 9 uur en 35 minuten in beslag. Het laadpakket maakt 1-fase 32 Ampère mogelijk en kost € 1.699,-. De KONA Electric wordt standaard geleverd met de EV Reel (haspel). De stekkeringang van de Hyundai KONA EV bevindt zich aan de voorzijde, naast het Hyundai-logo.

De KONA EV komt in aanmerking voor de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL). De KONA EV is vrijgesteld van Motorrijtuigenbelasting (MRB) tot en met 2020. Bijtelling voor zakelijk rijders is 4 procent.

 

Maak nu een proefrit in de Hyundai KONA Electric bij de Van der Linden Groep Waddinxveen & Zoetermeer.

Proefrit aanvragen - Hyundai KONA Electric

HomeHyundai KONA Electric