Hyundai Kona occasion

In 2017 werd de Hyundai Kona voor het eerst geïntroduceerd in Korea. Van binnen biedt de Kona voldoende ruimte voor vijf personen en heeft het tegelijkertijd voldoende ruimte om alle gewenste bagage mee te nemen. Onze Hyundai Kona occasions beschikken over verschillende motoren. Er is 1 hybride- en er zijn 2 benzine varianten. Daarnaast is er nog keuze voor de volledig elektrische Hyundai Kona. Bekijk hieronder of er een Hyundai Kona occasion voor jou bij zit.

Hyundai Kona uitvoeringen

Kom hieronder meer te weten over de historie van de Hyundai Kona. Benieuwd of er een Hyundai Kona occasion voor jou beschikbaar is? Kom langs en maak vrijblijvend een proefrit!

Hyundai Kona 2017 – 2020

In 2017 is de Hyundai Kona voor het eerst gepresenteerd in Korea. Later dat jaar werd de Kona ook geïntroduceerd in Noord-Amerika en Europa. De Europeaanse autofabrikanten boden al een langere tijd vergelijkbare modellen aan. Met de Kona probeerde Hyundai hun eigen pad te bewandelen met het bieden van een bijzonder uiterlijk en een degelijk platform. De Hyundai Kona is een directe concurrent van de modellen: Nissan Juke, Seat Arona, Dacia Duster en de Peugeot 2008.

Kona electric 2018 – 2020

Na het introduceren van de Hyundai Kona in 2017, kwam er al snel een volledig elektrische uitvoering op de markt. Het verschil in de uitvoeringen was erg goed te zien. Onder andere werd de grille aangepast om de aërodynamica ten goede te komen. Daarnaast is de Hyundai Kona Electric beschikbaar gekomen met twee verschillende soorten pakketten. Er kwam een accupakket met 39,2 kWh (135 PK) en een sterkere uitvoering met maar liefst 64 kWh (201 PK).

Een Tweedehands Hyundai Kona?

Interesse gekregen in een Hyundai i30 occasion? Bekijk dan onze huidige voorraad of kom langs in een van onze showrooms. Wij zijn gevestigd in LeidenWaddinxveen en Zoetermeer.

Werkplaatsafspraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeHyundai Kona occasion

Contact