Verdubbel je voordeel!

Nu korting + extra inruil.

Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid

Via de schakelaar kiest je eenvoudig de volledig elektrische modus; emissievrij en met een actieradius van meer dan 50 kilometer. Schakel de hybride modus in om te profiteren van de onbeperkte actieradius. Je komt overal waar je maar wilt, zonder zorgen over de actieradius. En onderweg kun je overal stoppen en met een laadkabel de batterij bijladen om het elektrische bereik optimaal te benutten. Rijden in een Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid is rijden zonder enige stress.

Deze maand ontvang je op een nieuwe Hyundai IONIQ PHEV maar liefst €500 korting. Zo is de IONIQ PHEV al leverbaar vanaf €29.895,-. Heb je een auto in te ruilen? Dan verdubbelt je voordeel, want je krijgt - bovenop de Autotelex inruilwaarde - ook nog €500 extra inruilwaarde. In totaal ontvang je dus tot €1.000 voordeel!

En met de 50/50 deal is het nu nog aantrekkelijker om voor een nieuwe Hyundai te kiezen. Je betaalt 50% van de aankoopwaarde nu (hiervoor kun je ook de inruilwaarde van je huidige auto gebruiken) en de andere helft betaal je verspreid over 36 maanden, tegen slechts 1,99% rente.

Vraag nu direct een offerte aan of kom langs in onze showroom voor een overtuigende proefrit.

Standaard voorzien van o.a.

  • Smart (adaptive) Cruise Control (SCC)
  • Achteruitrijcamera met dynamische hulplijnen
  • Airconditioning
  • Bluetooth-carkit
  • Lichtsensor
  • Parkeersensoren achter
  • Blue Start/stop systeem
  • DAB+
  • Ultra-lage rolweerstand banden
  • LED-dagrijverlichting
Van
€ 30.395,-
Nu voor
€ 29.895,-
Gratis offerte

Onze voorraad Hyundai IONIQ

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige IONIQ staan?

Disclaimer

De Hyundai ‘Verdubbel je voordeel!’ actie bestaat uit een korting op het aankoopbedrag van een Hyundai actiemodel en ditzelfde bedrag als extra inruilwaarde bovenop de Autotelex inruilwaarde bij inruil van uw huidige auto. De bedragen verschillen per model. Actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 01-01-2019 t/m 28-02-2019 met een uiterste registratiedatum van een maand na koopovereenkomst. Actie is van toepassing op particuliere transacties. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere lopende acties, m.u.v. de hieronder genoemde 50/50 deal.

De 50/50 deal is geldig bij een financieringsaanvraag voor de hierboven weergegeven Hyundai modellen van 01-01-2019 t/m 28-02-2019 en met een uiterste kentekenregistratiedatum van een maand na koopovereenkomst. Het betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Hyundai Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de showroom. Uw Hyundai-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Hyundai Finance. Hyundai Finance en uw Hyundai-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Maximale kredietbedragen zijn: Hyundai i10 & Hyundai i20: €12.500; Hyundai i30 € 17.500; Hyundai Tucson, KONA & IONIQ: € 25.000; Maximale kredietbedrag is € 25.000. Afgebeeld model kan afwijken van standaard uitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

HomeHyundaiActiesHyundai Verdubbel je voordeel – IONIQ PHEV