Laadpakketten met korting!

Opladen zonder zorgen

Als particulier, zzp’er of klein zakelijke onderneming profiteert u nu van de extra aantrekkelijk geprijsde laadpakketten van Vattenfall InCharge.Steeds meer mensen gaan elektrisch rijden. Het is schoon, stil en super comfortabel. Maar waar laad je op? Met een elektrische Hyundai KONA Electric of IONIQ Electric hoef je je daar geen zorgen om te maken. Via de Hyundai-dealer kun je nu namelijk heel eenvoudig een laadpunt met bijbehorende laadpas van Vattenfall aanschaffen. Het laadpunt maakt deel uit van een handig en compleet alles-in-1-pakket en wordt op locatie geïnstalleerd.

Keuze uit twee pakketten: Premium en basis


Als berijder van een elektrische Hyundai heb je keuze uit twee installatiepakketten: Premium en basis. Bij het Premium pakket wordt een laadpunt – aan de muur, of met standvoet – volledig geïnstalleerd, inclusief 10 meter graaf- en straatwerk.

Het laadpakket is inclusief 5 jaar garantie en 5 jaar Smart abonnement. Je hebt geen omkijken naar administratieve beslommeringen van de oplaadtransacties. Bovendien is er 24/7 gelegenheid tot hulp op afstand. U betaalt voor het premium laadpakket nu niet €2.699 maar €1.759.

Het Basispakket bestaat uit een 3-fase 32 ampère laadpunt dat laadsnelheden tot 22kW ondersteunt, een basisinstallatie en twee jaar garantie. Het pakket is nu scherp geprijsd, u betaalt nu niet €1.899 maar €959 en €7 per maand voor het Smart abonnement.

Snel en eenvoudig jouw laadpunt bestellen


Via de Hyundai-dealer kun je heel eenvoudig jouw laadpunt bestellen. De adviseur neemt aan de hand van een vragenlijst samen met jou je thuissituatie door om zo de geschiktste oplossing te vinden. Via Vattenfall kun je jouw laadpas bestellen. Met de laadpas kun je sessies van je eigen laadpunt starten en beëindigen, maar je kunt de laadpas ook gebruiken bij alle openbare laadpunten in Nederland.

Het moment om voor elektrisch te kiezen

  • MY2020
  • Hyundai BlueLink met smartphone-app
  • Advanced Smart Cruise Control (ASCC)
  • Apple Carplay
  • Draadloos opladen voor telefoon
  • Paddle shifter voor regeneratief remsysteem
Disclaimer

Het actietarief is geldig van 1 januari t/m 31 december 2021 bij aanschaf van een nieuwe volledig elektrische of een plug-in hybride Hyundai. Aanbieding is alleen van toepassing voor particulieren, zzp’ers en klein zakelijke ondernemingen als zij deze direct aankopen bij de auto. Het actietarief is niet geldig i.c.m. occasions, zakelijke/privé lease, andere aanbiedingen en los verkochte laadpakketten. De aanbieding is gemaximaliseerd tot één laadpakket per verkochte auto en is niet uitwisselbaar.

HomeHyundaiActiesLaadpakketten met korting!

Contact