Smartbonus
Van
€ 55.495,-
Nu voor
€ 54.745,-
Private lease
€ 759,-
Gratis taxatie Inruilwaarde weten?

Smartbonus – SANTA FE Plug-in Hybrid

Hyundai SANTA FE

Vanaf het moment dat je plaats neemt achter het stuur van de Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid ben je meteen verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die je verbonden en veilig houdt. Voor een prijs waar je hart sneller van gaat kloppen. Hybrid of Plug-in Hybrid, waar kies jij voor? Kom langs, maak een proefrit en je weet het.

Nu wegrijden in een Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid was nog nooit zo voordelig. Wanneer je nu kiest voor de Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid dan ontvang je een aantrekkelijke korting. Daarmee is de Hyundai SANTA FE incl € 750 korting al leverbaar vanaf € 54.745.

Zorgeloos rijden? Kies voor Hyundai Private Lease. Dan stap je al in een nieuwe Hyundai SANTA FE Plug-In Hybrid vanaf € 759 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Zakelijk leasen? Kies voor Hyundai Operational Lease. Dan rijd je al in een nieuwe Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid vanaf € 685 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Standaard voorzien van o.a.

  • 17-inch lichtmetalen velgen
  • Dakrails
  • 8-inch Multimedia scherm
  • Cruise control met Stop & Go-functie en snelheidslimiet, adaptief
  • Achteruitrijcamera met dynamische hulplijnen
  • Gedeeltelijk digitaal instrumentenpaneel (4,2 inch)
  • Parkeersensoren, achter
  • Verlichting voorzijde, volledig LED
Van
€ 55.495,-
Nu voor
€ 54.745,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 759,- p/mnd
Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai Santa Fe

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Santa Fe staan?

Disclaimer

De Smart bonus bestaat uit een korting op het aankoopbedrag van een Hyundai actiemodel. De bedragen verschillen per model. Op een SANTA FE Plug-in Hybrid en Hybrid bedraagt dit € 750, en op een TUCSON Plug-in Hybrid, Mild Hybrid of Hybrid, een BAYON, een i30 Hatchback en een i30 Wagon bedraagt dit € 500. Deze actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 01-01-2023 t/m 31-03-2023. Deze actie is alleen van toepassing op particuliere transacties. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere lopende acties. Informeer bij de dealer naar de voorwaarden.

Private en Operational Lease wordt aangeboden door Hyundai lease. Vanafprijzen zijn op basis van een contract voor 60 maanden en 10.000 km per jaar. Private lease is incl. btw, operational lease is excl. btw.

-

Let op: de vermelde verkoopprijs is een niet-vaste prijs. Het is mogelijk dat de prijs door de fabrikant en/of de importeur wordt aangepast, bijvoorbeeld omdat de productiekosten van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht de prijs van het voertuig worden verhoogd, dan zullen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. U heeft als particuliere consument vanaf dat moment tien dagen de tijd om alsnog kosteloos van de koop af te zien.

Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Het is mogelijk dat sommige van de omschreven opties niet tot de standaarduitrusting behoren of niet beschikbaar zijn voor de Nederlandse markt. Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto’s te wijzigen. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

HomeHyundaiActiesSmartbonus – SANTA FE Plug-in Hybrid

Contact