Kies nu voor elektrisch rijden

KONA Electric en IONIQ 5 nu heel interessant voor particulieren

Subsidie tot € 3.350 bij aanschaf elektrische Hyundai

Wil jij als particulier een elektrische auto aanschaffen of privé leasen? Dan kun je in 2022 subsidie aanvragen voor een volledig elektrische Hyundai zoals de KONA Electric of IONIQ 5. Voor de IONIQ 5 geldt dat de 58kWh Style uitvoering in aanmerking komt. De overheidssubsidie bedraagt maar liefst € 3.350.

Emissievrij autorijden moet voor veel meer mensen aantrekkelijk worden, vindt de overheid. Zakelijk rijders profiteren al van een gunstige fiscale bijtelling wanneer ze kiezen voor een volledig elektrische auto. Met de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) wil het kabinet elektrisch autorijden voor nóg meer mensen – dus ook privérijders – bereikbaar maken.

Bespaar tot € 3.350 op nieuwe elektrische auto’s en tot € 2.000 op gebruikte elektrische auto’s die aan de voorwaarden voldoen. De Hyundai KONA Electric en IONIQ 5 58 kWh Style zijn daarom nu extra voordelig.

De subsidie geldt voor volledig elektrische personenauto’s met 0 gram uitstoot, zowel gebruikt als nieuw, met een oorspronkelijke cataloguswaarde/nieuwprijs tussen de 12.000 en 45.000 euro en een minimale elektrische actieradius van 120 kilometer (volgens WLTP). De subsidie is niet van toepassing op hybrideauto’s en plug-in hybrideauto’s.

Kijk voor meer informatie op de website van de Rijksoverheid.

Neem contact met ons op

Subsidie tot
€ 3.350,-
Gratis offerte
Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai i10

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige i10 staan?

Disclaimer

RVO toets uw aanvraag met de catalogusprijs die in het kentekenregister (RDW) staat. Wat u hier ziet is de catalogusprijs inclusief de BPM en BTW, ook wel ‘fiscale waarde’ genoemd. U kunt deze waarde gebruiken voor berekening van de ‘bijtelling privé gebruik auto’ in uw belastingaangifte of Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP).

HomeHyundaiActiesKONA Electric en IONIQ 5 nu heel interessant voor particulieren

Contact