Zero emissie, dus 100 % schoon
Hyundai IONIQ Electric
Nu vanaf
€ 36.995,-
Private lease
€ 593,-

IONIQ Electric

Zero emissie, dus 100 % schoon

De Hyundai IONIQ is de eerste auto ter wereld met keuze uit drie verschillende aandrijflijnen: hybride met een benzine- en elektromotor, plug-in hybride of alleen een elektromotor. De Hyundai IONIQ Electric combineert de beste aerodynamica van zijn klasse met een slimme aandrijflijn en gebruiksvriendelijke oplaad mogelijkheden. De elektrisch aangedreven auto inspireert. De IONIQ Electric is leverbaar in 11 kleuren.

Prestaties

De nauwkeurig op elkaar afgestemde componenten van de elektrische aandrijflijn zorgen voor een uitstekend rijgedrag en een actieradius die groot genoeg is voor het gebruik van alledag. De IONIQ Electric combineert de vermogensdichtheid van een compacte, oplaadbare, lichtgewicht lithium-ion-polymeerbatterij met een krachtige elektromotor en een efficiënte overbrenging. De krachtige elektromotor levert 88 kW (120 pk) en een maximumkoppel van 295 Nm.

Het geïntegreerde verwarmingssysteem brengt de batterij op de ideale temperatuur voor efficiënt opladen en voor een maximale actieradius onder koude omstandigheden. De hoge vermogensdichtheid van de krachtige batterij zorgt voor betere prestaties en een grotere actieradius. De batterij is laag in de bodem geplaatst voor een optimale wegligging.

Actieradius

De volledig emissievrije actieradius van tot wel 280 kilometer is voldoende voor de dagelijkse ritten naar het werk en naar huis, en voor een weekende weg. Tijdens de rit is de nog beschikbare actieradius duidelijk op het scherm weergegeven. De krachtige elektromotor, met een maximumkoppel van 295 Nm, levert al vanaf stilstand optimale trekkracht, voor een indrukwekkende acceleratie, vooral bij lage snelheden.

Opladen

De IONIQ Electric is voorzien van een zogenoemde In-Cable Control Box, waardoor thuis opladen aan een gewoon stopcontact een fluitje van een cent is. De laadtijd bedraagt ongeveer twaalf uur. Een andere optie is de Wallbox. Een speciaal Wallbox oplaadpunt voor thuis kan gefixeerd of mobiel zijn. Dat wordt geleverd met een aparte zekeringkast, buiten het circuit van het huis om. Het systeem gebruikt eenfase-wisselstroom en kan de batterij in 4 uur en 30 minuten volledig opladen.

 

De Hyundai IONIQ Electric is verkrijgbaar vanaf €36.995. Vraag een offerte aan of boek een proefrit!

Vraag een offerte aan Proefrit aanvragen
Technische specificaties
Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai i30

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige i30 staan?

HomeHyundaiModellenIONIQ Electric