Onweerstaanbaar elektrisch
IONIQ Electric
Nu vanaf
€ 37.015,-
Private lease
€ 449,-

IONIQ Electric

Onweerstaanbaar elektrisch

Volledig emissievrij rijden is nu nog aantrekkelijker: de Hyundai IONIQ Electric is verder verbeterd en biedt een nog grotere actieradius van 311 kilometer*. Daarbij biedt hij opwindende prestaties en een uitstekende wegligging dankzij een laag zwaartepunt. De elektromotor levert vanuit stilstand maximale trekkracht voor bliksemsnelle acceleratie: 0-100 km/u in 9,9 seconden. Natuurlijk is de IONIQ Electric volledig connected met onder meer Bluelink en is hij voorzien van het uitgebreide Hyundai SmartSense-veiligheidspakket.

Snel opladen, ver rijden

Nooit meer benzine tanken, geen enkele emissie uit de uitlaat. De nieuwe Hyundai IONIQ Electric biedt opwindende prestaties en een nog grotere, volledig elektrische actieradius van maar liefst 311 kilometer op een volle batterij*. Bovendien is de nieuwe, krachtige lithium-ion-polymeerbatterij in minder dan een uur op te laden tot 80 procent van zijn capaciteit, als je hem hebt aangesloten op een snellader met 100 kW vermogen (DC, gelijkstroom).

Bluelink-connectiviteitsdiensten

Met Hyundai’s geavanceerde connectiviteitsdienst Bluelink is de vernieuwde IONIQ Electric naadloos verbonden met je smartphone, met online stemherkenning en een breed gamma voorzieningen die de reis gemakkelijker en plezieriger maken. Een kosteloos 5-jarig abonnement op Hyundai LIVE Services is inbegrepen bij de 10,25-inch AVN-touchscreen in het dashboard. Je hebt toegang tot onder meer real-time informatie over locaties en tarieven van laadstations langs de route, weer, verkeer en de mogelijkheid tot live POI Search, parkeerruimte, Hyundai-dealers in de omgeving – en zelfs snelheidscamera’s (waar dat wettelijk is toegestaan).

Volledig elektrische aandrijflijn

De belangrijkste componenten van de aandrijflijn van de Hyundai IONIQ Electric zijn verbeterd om nog betere prestaties en een nog grotere actieradius mogelijk te maken. Geniet van 36 procent meer capaciteit van de nieuwe batterij, die nu 38,3 kWh capaciteit biedt. De superefficiënte lithium-ion-polymeerbatterij voedt de elektromotor, die nu 100 kW (136 pk) vermogen levert. De acceleratie is bliksemsnel dankzij het koppel van 295 Nm, dat direct vanuit stilstand beschikbaar is. De praktische vijfpersoonssedan accelereert daardoor van 0 naar 100 km/u in slechts 9,9 seconden. Het platform van de IONIQ is ontworpen voor de optimale integratie van het batterijpakket laag in het onderstel, zodat dat niet ten koste gaat van de interieurruimte. De plaatsing van de batterij onder de zitplaatsen zorgt er bovendien voor dat het zwaartepunt van de IONIQ Electric uitzonderlijk laag ligt. Dat komt zijn wegligging zeer ten goede, waardoor de IONIQ Electric fantastisch rijplezier biedt.

 

 Vraag een offerte aan of boek een proefrit!

Vraag een offerte aan Proefrit aanvragen
Technische specificaties
HomeHyundaiModellenIONIQ Electric

Contact