NU in de showroom
Hyundai Tucson Hybrid
Nu vanaf
€ 43.395,-
Private lease
€ 665,-

TUCSON Hybrid

Welkom bij deze revolutie. De nieuwe Hyundai Tucson Hybrid is niet slechts een evolutie van zijn voorganger, maar het resultaat van een pure designrevolutie. Hij heeft een toonaangevend, vooruitstrevend design, maar biedt ook state-of-the-art smart tech en een hybride-aandrijflijn die je verder brengt terwijl die minder brandstof verbruikt.

Wat is een hybride-auto?

De nieuwe Hyundai Tucson Hybrid is voorzien van zowel een benzinemotor als een elektromotor – een zogenoemd volledig parallel hybridesysteem. Om maximale efficiency en inspirerende prestaties te bieden, werken de motoren samen, met ondersteuning van een 1,49 kWh lithium-ion-polymeerbatterij. De hybride-aandrijflijn schakelt naadloos over van de benzinemotor naar de elektromotor en terug – soms zijn beide ook tegelijk actief.

Een revolutie in de ontwikkeling van design

Het design van de verfijnde en vooruitstrevende nieuwe Hyundai Tucson Hybrid is revolutionair. Hyundai heeft het begrip ‘moderne vormgeving’ naar een nog hoger niveau gebracht. Met zijn scherp gesneden oppervlakken en dynamische lijnen staat de nieuwe Tucson Hybrid in de uiterste voorhoede van SUV-design.

De nieuwe Hyundai Tucson Hybrid is groter, breder en ook de eerste Hyundai-SUV die is ontwikkeld volgens Hyundai’s nieuwe designfilosofie Sensuous Sportiness. Zijn gespierde uitstraling komt voort uit de combinatie van scherpe hoeken en dynamische proporties met rijke oppervlakken. Daardoor heeft de Tucson Hybrid een zeer modern uiterlijk, zonder af te doen aan het SUV-ergfoed van dit Hyundai-model.

’s Werelds eerste Parametric Hidden Lights

Het geometrische patroon van de donker verchroomde grille lijkt te veranderen zodra je gaat rijden. Dankzij de state-of-the-art halfspiegelcoating zijn de Parametric Hidden Lights onzichtbaar als ze zijn uitgeschakeld, maar zodra ze worden ingeschakeld lichten aan de zijkanten van de grille vleugelachtige vormen op, wat een unieke en hightech verlichtingssignatuur creëert. Als de lichten weer zijn uitgeschakeld, vormen ze optisch weer een geheel met de grille.

Geef je nieuwe Hyundai TUCSON Hybrid jouw persoonlijke stijl

Met drie stralende nieuwe kleuren – Shimmering Silver, Amazon Grey en Teal Blue – heb je nu keuze uit negen carrosseriekleuren. Bovendien kun je als optie kiezen voor een contrasterende kleur voor het dak – Phantom Black of Dark Knight – zodat je nog meer mogelijkheden hebt om je nieuwe Hyundai Tucson Hybrid jouw persoonlijke stijl te geven.

Zodra je instapt in de nieuwe Hyundai Tucson Hybrid ervaar je een gevoel van openheid. In het verfijnde interieur gaan ruimte, technologie en informatie harmonieus samen. Met sensuele vormen, geïnspireerd op watervallen, en hoogwaardige en zacht aanvoelende materialen overal in het interieur heeft Hyundai de look-and-feel van het interieur naar een ongekend hoog niveau getild. Stel de sfeerverlichting precies zo in als je wilt. De sfeerbelichting biedt maar liefst 64 kleuren en tien niveaus van helderheid en is daarmee aan te passen aan elke gewenste sfeer. De lichtbronnen zijn ondergebracht aan de onderzijde van de middenconsole, in de draadloze oplaadpad en in de vakken in de portieren.

Nog meer bagageruimte

De bagageruimte van de Hyundai Tucson Hybrid is ook gegroeid. Met de achterbank in de normale positie bedraagt die nu 616 liter, met de achterbank neergeklapt is de bagageruimte maar liefst 1.795 liter.

Kleurencombinaties voor het interieur

Kies uit twee kleuren voor de interieurbekleding – Obsidian Black en Moss Grey. Ongeacht je keuze sieren dubbele verchroomde sierlijsten het interieur vanaf de middenconsole tot aan de achterportieren. Ze passen perfect bij de aangenaam aanvoelende bekledingsmaterialen in neutrale tinten.

Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai Tucson

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Tucson staan?

Disclaimer

Let op: de vermelde verkoopprijs is een niet-vaste prijs. Het is mogelijk dat de prijs door de fabrikant en/of de importeur wordt aangepast, bijvoorbeeld omdat de productiekosten van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht de prijs van het voertuig worden verhoogd, dan zullen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. U heeft als particuliere consument vanaf dat moment tien dagen de tijd om alsnog kosteloos van de koop af te zien.

HomeHyundaiModellenTUCSON Hybrid

Contact