In 2020 komt Hyundai met de vernieuwde KONA Electric 10 mei 2019

KONA EV

Ook Hyundai had niet verwacht dat de KONA EV zo’n enorm succes zou worden in Europa. De vraag naar de elektrische KONA EV overschreed alle verwachtingen en voorspellingen. Daarom komt Hyundai in 2020 met een vernieuwde versie van de KONA Electric. 

Dankzij zijn krachtige elektrische aandrijflijn, grote actieradius en zijn stijlvolle uitstraling is de KONA EV een groot succes. Daarom presenteert Hyundai de nieuwe KONA EV met onder andere een 11KW 3-fase laadsysteem. Door het nieuwe laadsysteem laadt de KONA EV zo’n 30% sneller op. Ook heeft Hyundai haar Blue Link® systeem uitgebreid met nieuwe connectiviteitsmogelijkheden. Zo kan de bestuurder een app op de smartphone downloaden die informatie over de auto weergeeft. Zo kan de app de parkeerlocatie laten zien.

Het eCall-veiligheidssysteem schakelt automatisch hulpdiensten in als de airbags worden geactiveerd of als op de noodknop boven de binnenspiegel wordt gedrukt. Er wordt informatie gestuurd naar de lokale hulpdiensten zoals de locatie, de tijd van het ongeval en de rijrichting van het voertuig.

Optioneel kunnen klanten kiezen voor het vernieuwde infotainmentsysteem met een 10.25 inch touchscreen. Dit nieuwe systeem geeft in een oogwenk informatie over de laadtijd, de actieradius en nog veel meer. Al de functies zijn ook te zijn in de bijbehorende Blue Link®-applicatie voor de smartphone. Ook is er achterbankverwarming beschikbaar in het vernieuwde model.

Hyundai is erg vooruitstrevend met elektrisch en schoon rijden voor de massa. Hyundai verkoopt onder andere de IONIQ Hybrid, IONIQ Plug-in Hybrid, IONIQ Electric, een 48-volt hybrideversie van de Tucson en de waterstof-elektrisch aangedreven NEXO. Deze modellen maken Hyundai marktleider op het gebied van elektrisch rijden.

 


Werkplaatsafpraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeHyundaiNieuwsIn 2020 komt Hyundai met de vernieuwde KONA Electric

Contact