De nieuwe Hyundai KONA 20 december 2022

Een gloednieuwe generatie Hyundai KONA

Een nieuwe generatie Hyundai KONA staat te trappelen van ongeduld om het model op te volgen dat in 2017 wereldwijd de klasse van de compacte SUV’s op z’n kop zette. Het nieuwe model komt in verschillende versies, waaronder volledig elektrisch (EV), hybride-elektrisch (HEV) en als sportieve N Line. Alle versies delen dezelfde architectuur, maar hebben elk hun eigen specifieke, futuristische styling.

Gegroeid, in alle opzichten.

De nieuwe Hyundai KONA is gegroeid, in alle opzichten, maar blijft een op stedelijk gebruik gerichte SUV. Zijn gedurfde styling straalt veel dynamiek uit en het interieur is nog meer op de bestuurder gericht. Om meer leefruimte in het interieur te bieden, is de nieuwe KONA ten opzichte van de vorige generatie met 150 mm gegroeid tot een lengte van 4.355 mm. Hij is ook 25 mm breder en de wielbasis is met 60 mm gegroeid.

Nog meer leefruimte, nog veelzijdiger.

De nieuwe Hyundai KONA biedt meer leefruimte in het interieur. De Curve-less Bench Seat achterin accentueert het 21ste-eeuwse ‘urban’ design van de nieuwe KONA. Deze zit- en leefruimte biedt een unieke reiservaring, maximale bruikbaarheid en optimaal comfort en gemak. Achter deze achterbank bevindt zich een extra grote bagageruimte.

Werkplaatsafpraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeHyundaiNieuwsDe nieuwe Hyundai KONA

Contact