Scherpe vanafprijs voor nieuwe Hyundai KONA 17 maart 2023

Hyundai heeft de nieuwe KONA een scherpe, concurrerende prijs gegeven. De compacte SUV is er al vanaf € 29.995. Dit betreft de rijk uitgeruste i-Motion-uitvoering van de KONA Mild-Hybrid. Deze 1.0 T-GDI is ook verkrijgbaar als Comfort Smart-uitvoering. Op de prijslijst staat tevens de KONA Hybrid. Deze is er vanaf € 33.995. Behalve de Comfort-uitvoering zijn er nog vijf uitrustingsniveaus: Comfort Smart, Premium, Premium Sky, N Line en N Line Sky. Bekijk hier alle prijzen en specificaties van de KONA Mild-Hybrid en KONA Hybrid. De prijzen van de KONA Electric volgen in een later stadium.

Maar weinig auto’s in de klasse van de compacte SUV’s kunnen bogen op zoveel ruimte en luxe als de KONA. Behalve de nieuwste technologieën en tal van comfort- en gebruiksfeatures biedt de gloednieuwe Hyundai ook de beste veiligheids- en connectiviteitsfuncties in zijn klasse.

48-volt mild hybrid-technologie

De handgeschakelde KONA Mild-Hybrid wordt aangedreven door een 120 pk (88 kW) sterke 1,0-liter T-GDI benzinemotor met 48-volt mild hybrid-technologie. De mild-hybrid-aandrijflijn ondersteunt de verbrandingsmotor met extra koppel en zorgt ervoor dat de motor sneller en soepeler aanslaat in langzaam rijdend en stilstaand verkeer.

Hyundai levert de KONA Hybrid met een bijzonder efficiënte 1,6-liter GDI-benzinemotor, gekoppeld aan een 6-traps DCT-automaat met dubbele koppeling en een 43,5 pk (32 kW) sterke elektromotor die zijn energie haalt uit een 1,56 kWh lithium-ion-polymeerbatterij. Het systeemvermogen van de KONA Hybrid bedraagt 141 pk (104 kW).

Werkplaatsafpraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeHyundaiNieuwsScherpe vanafprijs voor nieuwe Hyundai KONA

Contact