Winterinspectie – anders dan anders 29 oktober 2020

Hyundai-rijders zijn de hele maand november en december van harte welkom bij ons voor de GRATIS winterinspectie van de auto. Dit is anders dan anders. Normaal maken wij er een tweedaags feest van, maar dit jaar – in verband met corona – moet het anders voor de veiligheid van u als klant. U kunt nu uitsluitend op afspraak langskomen. Na afloop ontvangt u het inspectierapport en weet u direct of de auto klaar is voor de winter.

Wat blijft is natuurlijk het goede doel, dit jaar is dat Stichting Opkikker. En ook het jaarlijkse cadeau dat u als klant na afloop van de inspectie ontvangt. Leuke extra is dat in november de splinter nieuwe Hyundai i20 in de showrooms te bewonderen is.

Mocht na de winterinspectie onverhoopt vervanging van onderdelen of reparatie nodig zijn, dan hebben wij ook nog een aantal aanbiedingen voor u, op bijvoorbeeld accu’s, ruitenwissers en banden.

€ 2,50 volledig naar het goede doel: Stichting Opkikker

De winterinspectie is gratis, toch vragen wij u – zoals elk jaar – € 2,50 te doneren voor een goed doel. De landelijke opbrengst van de Hyundai Winterinspectie dit jaar gaat naar Stichting Opkikker. Zij organiseren een onvergetelijke dag voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Wij kijken er weer naar uit om namens de Hyundai-rijders een mooie bijdrage te kunnen doen.

Werkplaatsafpraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeHyundaiNieuwsWinterinspectie – anders dan anders

Contact