Onderdelen nodig voor uw ISUZU?

Van der Linden Groep is officieel dealer van ISUZU. ISUZU Motors produceerde haar eerste auto ruim een eeuw geleden, in 1916 in Japan. Met ruim 100 jaar ervaring profiteert u als klant van de beste middelzware/zware bedrijfsvoertuigen die wereldwijd geproduceerd worden.

Officieel leverancier ISUZU onderdelen

Naast onderhoud en verkoop van het merk ISUZU, zijn wij u ook graag van dienst bij de levering van al uw ISUZU onderdelen en ISUZU schadedelen.

ISUZU werkt mee aan een betere wereld en een beter milieu. ISUZU ondersteunt het ontwikkelen van schone en zuinige motoren. Dit gehele proces staat in het teken van milieu verantwoordelijk produceren. Zo wordt er bij de keuze van materialen rekening gehouden met toekomstige recycling. Onderdelen worden op een specifieke manier gemaakt zodat ze juist verwerkt kunnen worden.

ISUZU N-series

In eerste instantie richtte ISUZU zich op commerciële voertuigen. Dit betreft de N-serie modellen. De N-series bestaan uit vrachtwagens voor elke toepassing. De ultieme werkplek met uitgezonderde toegankelijkheid. Ontworpen voor de professionele gebruiker, hebben de vrachtwagens van ISUZU van zowel binnen als van buiten een puur functionele opbouw. De uitstekende toegankelijkheid van de ruime cabines zorgen voor efficiënte en veilige werkdagen. De N-series bestaat uit de deze modellen:

  • N-series 3.5T Euro 5BISUZU
  • N-series 3.5T Euro VI
  • N-series 5.5T
  • N-series 6.5T
  • N-series 7.5T

ISUZU D-Max

Later werden de pick-up modellen uitgebracht. Alle pick-up modellen die ISUZU ontwikkeld heeft, stammen af van de ISUZU Wasp uit 1963. De ISUZU D-Max staat voor u klaar, waar u ook heen gaat. Zo kan de D-Max zware ladingen vervoeren, paardentrailers of aanhangwagens met de boot trekken. De D-Max series bestaat uit deze modellen:

  • D-Max Single Cab
  • D-Max Extended Cab
  • D-Max Double Cab

De ongekende presentaties zijn wat de ISUZU zo aantrekkelijk maakt. De ISUZU D-MAX heeft een grote en sterke laadbak, echte 4×4 mogelijkheden en maar liefst 3500kg trekkracht.

Wilt u meer informatie over ISUZU onderdelen?
Bel dan naar 0182 – 632 100 en kies voor de optie 3 – het magazijn.
Of stuur een mail naar info@vanderlinden-groep.nl.
Eef Grootveld en Rogier Valentijn zijn u graag van dienst!

Werkplaatsafspraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeOnderdelen nodig voor uw ISUZU?

Contact