Drie zielen, één gedachte

De Hyundai IONIQ is de eerste auto ter wereld met keuze uit drie verschillende elektrische aandrijflijnen: hybride met een benzine- en elektromotor, plug-in hybride of alleen een elektromotor.

Iedere Hyundai IONIQ heeft unieke eigenschappen. De Hyundai IONIQ Hybrid en de Hyundai IONIQ Plug-in zijn voorzien van subtiele blauwe accenten aan de binnen- en buitenkant. Het elektrische karakter van de Hyundai IONIQ Electric wordt benadrukt door exclusieve koperkleurige accenten, geïnspireerd op de kleur van koperdraad, dat wereldwijd als drager voor elektriciteit wordt gebruikt. De Hyundai IONIQ Hybrid heeft Bi-xenon koplampen en C-vormige LED-verlichting. De IONIQ Plug-in en IONIQ Electric hebben dezelfde lichtkenmerken, alleen maken de Bi-xenon koplampen plaats voor LED-verlichting

hyundai_ioniq

Vraag een proefrit aan!

Voornaam*

Tussenvoegsel

Achternaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Stuur mij tevens de officiële Hyundai IONIQ brochure toe!

GROEN HOOGSTANDJE

Met de IONIQ levert Hyundai niet alleen een technisch hoogstandje. Doordat bij de productie ook diverse recyclebare materialen zijn gebruikt – het dak is gemaakt van bestanddelen uit suikerriet en diverse andere componenten in het interieur zijn vervaardigd van recyclebaar plastic – zet Hyundai een nieuwe benchmark.

IONIQ Hybrid

In de Hyundai IONIQ Hybrid bedraagt het systeemvermogen van de benzine- elektromotor 103.6 kW (141 pk) en 265 Nm trekkracht. De elektromotor is goed voor 31,9 kW (43,5 pk), waarbij het maximale koppel van 170 Nm direct vanuit stilstand beschikbaar is. De topsnelheid bedraagt 185 km/u en de gecombineerde CO2-emissie komt uit op slechts ± 79 g/km.

hyundai_ioniq_hybrid

IONIQ Electric

De volledig elektrische versie Hyundai IONIQ Electric beschikt over een 28 kWh lithium-ion-polymeer batterij waarmee het model ruim 250 km kan rijden. De 88 kW (120 pk) sterke elektromotor levert vanaf stilstand direct de maximale trekkracht van 295 Nm. Dankzij een eentraps transmissie accelereert de Hyundai IONIQ Electric naar een topsnelheid van 165 km/u.

hyundai_ioniq_electric