Nieuws over rijden op waterstof

Officieel waterstofauto dealer

Wij als Van der Linden Groep zijn trots één van de zes waterstof-auto dealers in Nederland te zijn. Rob Knop, algemeen directeur, is enorm enthousiast over de innovatieve ontwikkelingen rondom waterstof auto’s.

Lees meer »

Onze waterstofauto; Hyundai NEXO

De geavanceerde, waterstof-elektrisch aangedreven SUV Hyundai NEXO met brandstofcel versterkt de leidende positie van Hyundai op het gebied van brandstofcelauto’s. De NEXO komt tot maar liefst 665 kilometer ver op een volle tank waterstof en is geheel emissievrij. 

Lees meer »

5 FAQ over waterstof tanken

Rijden op waterstof wordt steeds populairder. In Nederland rijden inmiddels ruim 460 auto’s op waterstof en dit aantal stijgt snel. Maar hoe werkt het eigenlijk als je wilt tanken met een waterstofauto?

Lees meer »

Fiscaal voordeel in 2022 door MIA en Vamil

Investeert u als ondernemer in een milieuvriendelijk bedrijfsmiddel? Maak dan gebruik van de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en/of Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil) als het bedrijfsmiddel op de nu geldende Milieulijst staat.

Lees meer »

H2 rijders rijtest

Waterstof mag zich steeds meer in de belangstelling verheugen. Want een grote actieradius, snel tanken en geen schadelijke uitstoot, dat willen we natuurlijk allemaal wel. Arjan de Putter van H2rijders.nl heeft de NEXO meegenomen voor een rijtest.

Lees meer »

Werkplaatsafspraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeNieuws over rijden op waterstof

Contact