Drukte in onze werkplaatsen 28 juli 2023

De afgelopen tijd is het in onze werkplaatsen ontzettend druk geworden als gevolg van de groeiende vraag naar onderhoudsbeurten en APK-keuringen in combinatie met vakantieperiode en een algemeen personeelstekort.
Het is natuurlijk goed nieuws dat steeds meer mensen de waarde van regelmatig onderhoud en het tijdig verkrijgen van een geldige APK erkennen. Het is immers van groot belang om ervoor te zorgen dat uw voertuig veilig en betrouwbaar blijft.
Dit heeft echter wel een behoorlijke impact op onze mogelijkheden om op korte termijn afspraken te plannen en spontane verzoeken te behandelen.

Wij begrijpen dat er situaties kunnen ontstaan, bijvoorbeeld wanneer u binnenkort op vakantie wilt gaan of geconfronteerd wordt met een onverwachts probleem. Natuurlijk stellen wij alles in het werk om onze klanten in het geval van directe problemen zo snel en goed mogelijk te helpen.

Wij willen echter benadrukken dat wij momenteel beperkt zijn in onze mogelijkheden om directe oplossingen te bieden. Op sommige vestigingen zit onze werkplaats al ruim 6 weken vooruit volledig vol. Daarom vragen we u om begrip en medewerking.

Hoe kan dit?

Het algemene personeelstekort in de Automotive heeft u mogelijk recent ook in het nieuws voorbij zien komen en wordt breed erkend. Dit probleem treft niet alleen ons als Van der Linden Groep.
In onze gehele branche kampt men met een ernstig tekort aan techneuten. Het vinden van gekwalificeerd personeel is momenteel een uitdaging, waar wij hard aan blijven werken.

U zo goed mogelijk van dienst zijn

Door tijdig een afspraak te maken, kunnen wij ons personeel zo efficiënt mogelijk inzetten en u de kwaliteit en service bieden die u van ons gewend bent.
Krijgt u een oproep voor het maken van een onderhouds- en/of APK werkplaatsafspraak, plan dan direct een afspraak in om teleurstelling te voorkomen.

Werkplaatsafspraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeNieuwsDrukte in onze werkplaatsen

Contact