Excellent Dealer Award 2020! 3 februari 2020

Excellent dealer 2020

Dank u wel!

Wij hebben de hoogste onderscheiding mogen ontvangen en mogen ons Excellent Dealer 2020 noemen! Met deze prestigieuze prijs behoren we tot de best presterende Hyundai dealer van Nederland. Een mooie blijk van waardering die we samen met onze medewerkers, maar zeker ook samen met én dankzij u hebben behaald. Daarvoor willen we u hartelijk danken!

De titel betekent dat ons dealerbedrijf wederom tot de top van Nederland behoort als het gaat om klanttevredenheid, kwaliteit en service. Voor de Award wordt er beoordeeld op een aantal belangrijke criteria: sales, after sales, klantvriendelijkheid, strategie, training en service. Het bedrijf moet om te winnen excelleren met de verkoop van auto’s, onderdelen en accessoires. Dit gecombineerd met hoge scores op het gebied van klantvriendelijkheid en een duidelijke service met betrekking tot bereikbaarheid en openingstijden.

‘Klanten die voor ons kiezen, weten zich verzekerd van de diensten van zeer gemotiveerd en deskundige medewerkers die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan’, alsdus Rob en Karin Knop. ‘We willen vooral onze medewerkers complimenteren met dit geweldige resultaat. De Award laat zien dat we ons werk op de juiste manier doen. Bij de Van der Linden Groep zijn we transparant in wat we doen en komen we altijd onze afspraak na. We zorgen er voortdurend voor dat onze service van hoog niveau is en blijft. Een goede relatie met de klant is enorm belangrijk. Dat is onze sleutel tot succes.

Als klant bent u al langer bekend met onze service, vakbekwame medewerkers, klantvriendelijkheid en goede bereikbaarheid. Dit zijn dan ook de belangrijkste onderdelen waar wij op zijn beoordeeld en beloond. Wij zijn enorm blij met deze erkenning. Uiteraard zullen wij ook aankomend jaar weer u die service en kwaliteit leveren die u van ons gewend bent.

 

Op de foto: Rob Knop (Algemeen directeur), Karin Knop – Van der Linden (Operationeel Directeur) en Berend Jan Hoekman (Directeur Hyundai Nederland).

Werkplaatsafspraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeNieuwsExcellent Dealer Award 2020!

Contact