Geslaagde avond bij de Ladies Night 20 maart 2019

Bedankt dat u aanwezig was bij de Ladies Night!

Vanaf vorig jaar zijn wij hard aan de slag gegaan om de vierde editie van de Ladies Night bij de Van der Linden Groep een groot succes te maken, en woensdag 13 maart was het zo ver! Dinsdag en woensdag hebben onze medewerkers en de 60 standhouders alles op alles gezet om het evenement zo goed mogelijk op te bouwen en te laten verlopen. 

Binnenkomst

Vanaf 19:00 begon het vol te stromen in de enorme showrooms, die speciaal waren omgebouwd voor de Ladies Night. Bij binnenkomst werden de dames welkom geheten met bijpassend roze gekleurde bubbels.

Kraampjes en workshops

Variatie aan kramen en workshops was er genoeg, voor elk wat wils! Zo waren er deze avond diverse workshops. Mosa & More verzorgde een mini mozaïek workshop waarbij bezoekers een ketting, hartje of fotolijstje konden maken. Daisy van Do Selfdefence liet de bezoekers met nuttige kennis naar huis gaan, zij gaf namelijk een zelfverdedigingsworkshop. Hierbij leerde je hoe je jezelf kan verdedigen als iemand je van achter vast pakt of je tas wilt stelen. Passie&Bloem gaf de bezoekers een mooi bloemstuk mee naar huis die zij zelf konden maken met leuke Paas accenten. Bij Kralenhandel konden bezoekers 3 armbandjes maken die Ibiza-style geïnspireerd zijn. Daarnaast waren er veel leuke mode- en accessoire kramen, voedingsspecialisten, huis- en tuinartikelen en winacties. Onder andere het rad van fortuin van Picnic en een eigen onderdelen-raad-winactie. Hierbij kon een Rituals Parfume Genie gewonnen worden door de winnares die alle geselecteerde auto-onderdelen juist kon benamen. 

Dans

Ballet- en dansschool Bianca danst heeft een spectaculair optreden verzorgd met wel 3 verschillende dansen! Mulder Mode en Dressed Up by Angels Fashion and more hebben een geweldige modeshow gegeven in het pand van AutoWinkel/Fase Autobedrijven. 

Afsluiting

Bij het weggaan kreeg iedere bezoekster een leuke goodiebag mee, samengesteld door de organisatie en standhouders. Wij hopen dat de ruim 600 bezoeksters en 60 standhouders hebben genoten van de gezellige avond uit!

Wij zijn erg benieuwd naar uw mening over de Ladies Night. Zou u onze enquête willen invullen?
https://goo.gl/forms/CcWgYoqaNN4CnX642

 

Klik hier voor alle foto’s van de Ladies Night.

Werkplaatsafspraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeNieuwsGeslaagde avond bij de Ladies Night

Contact