GROOT VERHUIS NIEUWS! 11 september 2019

Wij gaan verhuizen!

Wij kregen veel vragen omtrent onze Van der Linden Groep locatie in Zoetermeer. Op de plaats van onze huidige vestiging in Zoetermeer worden binnenkort woningen gebouwd, waardoor wij genoodzaakt zijn te verhuizen. 

Nabij bedrijven terrein Lansinghage op de Edelgasstraat gaat binnenkort de bouw van ons nieuwe pand van start. De planning is om dit eind 2019 te betrekken. Uiteraard met dezelfde uitstekende service die u van ons gewend bent, alleen dan vanaf een andere locatie, in een modern nieuw pand!


Update week 13

Op 25 maart 2019 hebben wij de eerste paal van het nieuwe pand in Zoetermeer geslagen. Dit hebben wij groots gevierd met alle medewerkers van onze vestiging Zoetermeer. De locatie van ons nieuwe pand is op de Edelgasstraat in Zoetermeer op bedrijventerrein Lansinghage.

 

 

 


Update week 20

Nadat wij de eerste paal hadden geslagen, zijn er wat weken voorbij gegaan waarin veel werkzaamheden werden uitgevoerd maar waarvan het resultaat niet goed zichtbaar was. Ondertussen is de fundering gestort en zijn ze bezig met de eerste voorbereidingen voor de staalconstructie!


 

Update week 23

Het word nu echt al een pand!! Een gedeelte van de vloer is gestort en er wordt hard gewerkt aan de staalconstructie.


Update week 24

We hebben er zo’n zin in!!  Met het team van Zoetermeer een bezoekje gebracht aan de nieuwbouw op de Edelgasstraat.

Er wordt door www.dewitbouw.nl hard gewerkt aan ons nieuwe pand!


 

Update week 26

Er is weer een hele verandering zichtbaar aan ons nieuwe pand! Zowel de betonnen platen van de vloer als het dak zitten erin.
Heeft u een bezoekje gebracht aan ons nieuwe pand en heeft u hier foto’s gemaakt? Wij vinden het uiteraard leuk om deze te ontvangen! U kunt ze direct delen via social media en @vanderlindengroep erin taggen of stuur ze door naar info@vanderlinden-groep.nl.


 

Update week 29

Wauw wat gaat de bouw hard! Momenteel zitten ook bijna alle zijwanden in het pand. Ook ziet u al goed de ‘oprijbaan’ waarop wij de auto’s naar de eerste verdieping kunnen rijden om ze in de toekomstige showroom te zetten.

 


 

Update week 31

De vormen van het nieuwe pand zijn nu echt goed zichtbaar. De eerste ramen zijn geplaatst en alles is voorbereid om de vloer te kunnen storten. Ben jij al langs geweest bij het nieuwe pand?


 

Update week 36

Wat zijn wij al trots op ons winkeltje, en wat wordt het prachtig! De vloer is inmiddels gestort, het dak is af en de plafonds zitten erin. De showroom, werkplaats en receptie krijgen al enige vorm.


 

Update week 42

De vorderingen gaan weer hard. Het einde lijkt nog ver weg, maar is bijna in zicht. Naar verwachting zullen wij begin 2020 overgaan naar onze prachtige nieuwbouw locatie in Zoetermeer.

 


Wij gaan dus binnenkort verhuizen! Zodra wij meer informatie kunnen geven omtrent vorderingen etc. laten wij dit zo spoedig mogelijk weten. Houd dus zeker onze website en Facebookpagina in de gaten. 

Zoetermeer plattegrond

HomeNieuwsGROOT VERHUIS NIEUWS!