Hyundai Kona Electric in prijs verlaagd én als N-line 4 april 2024

KONA N-Line
KONA Electric nu beschikbaar met SEPP-subsidie én verkrijgbaar in N Line-uitvoering

De vanafprijs van de KONA Electric is vanaf nu € 36.995 voor de 48,4 kWh-versie en € 39.995 voor de 65,4 kWh-versie. Dat betekent dat, met uitzondering van de Sky-uitvoeringen met panoramisch dak, alle KONA Electric-versies nu onder de voorwaarden van de SEPP-subsidie vallen. Een KONA Electric kan zakelijk nu al met een netto bijtelling van € 189 per maand worden gereden.

En dat is nog niet alles.
De Limited Edition-uitvoeringen van de KONA Electric zijn vanaf nu niet langer beschikbaar, maar daar staat tegenover dat het aanbod met een sportieve N-Line-uitvoering wordt uitgebreid. Na de high-performance 100% elektrische sportauto IONIQ 5 N die sinds kort te bestellen is, worden de liefhebbers van sportieve elektrische Hyundai’s opnieuw op hun wenken bediend. Eerder al kreeg de tweede generatie KONA Hybrid het sportieve N Line-kostuum aangemeten en nu is het de beurt aan de volledig elektrische variant van deze populaire compacte SUV.

De Hyundai KONA is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een icoon in zijn segment, onder meer dankzij zijn gewaagde en progressieve designtaal. Hyundai tilt de visuele aantrekkingskracht van het model nu naar een hoger plan met de vernieuwde KONA Electric N Line. Deze sportieve variant is geïnspireerd op Hyundai’s high-performance N-label en heeft een nog dynamischer uiterlijk. De afgelopen jaren is de N Line een belangrijk onderdeel van de modelstrategie van Hyundai geworden.
De KONA Electric N Line is geïnspireerd op Hyundai’s high-performance N-label en heeft een nog dynamischer uiterlijk. Hij onderscheidt zich door designelementen die zijn geïnspireerd op de autosport, zoals stijlvolle sideskirts en nieuw getekende bumpers aan zowel de voor- als de achterzijde. Daarnaast staat de Hyundai KONA Electric N Line op speciale 19-inch wielen, ontworpen om het sportieve uiterlijk van het model nog meer te benadrukken. Verscheidene exclusieve N Line-badges onderstrepen de gedurfde look van het model.

De sportieve Hyundai zal naar verwachting in het voorjaar van 2024 in onze showrooms arriveren.

Werkplaatsafspraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeNieuwsHyundai Kona Electric in prijs verlaagd én als N-line

Contact