GROOT NIEUWS! Wij krijgen een 4e vestiging 23 december 2019

 

Met gepaste trots mogen wij het u eindelijk vertellen!
Per 1 januari 2020 mogen wij een 4e vestiging toevoegen aan onze groep. Geenjaar Automotive Leiden is al jaren een vertrouwd adres voor de aanschaf, onderhoud en reparatie van een Hyundai. Dat vertrouwde adres, met de vertrouwde mensen blijft, echter gaat het bedrijf verder onder onze naam; Van der Linden Groep.

“Ondanks de landelijke trend van overnames in de automotive sector, onderscheid de Van der Linden Groep zich door de klant centraal te stellen. Alle processen zijn bij ons ingericht om het karakter te behouden waar we groot mee zijn geworden en dat betekend voor ons dat we het waarderen als klanten spontaan langs komen voor een bakje koffie omdat ze zich bij ons thuis voelen”, aldus Rob Knop.

Na de overname telt de Van der Linden Groep vier vestigingen; twee in Waddinxveen, een in Zoetermeer op het nieuwe adres en een in Leiden. Na de uitbreiding biedt het bedrijf werk aan +/- 85 medewerkers. “Nadat bekend werd dat de overname een feit werd, hebben we alle medewerkers uitgenodigd op onze locatie in Waddinxveen en hen onze bedrijfsfilosofie uitgelegd. Deze werd met veel enthousiasme ontvangen. We zijn dan ook overtuigd dat onze vestiging in Leiden de juiste keus voor ons bedrijf is.”

“Wij zijn blij met deze uitbreiding. Het is weer een mooie stap in de ingezette groeistrategie”, vertelt Rob Knop – Algemeen directeur van de Van der Linden Groep.

 

Team Van der Linden Groep Leiden

Werkplaatsafspraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeNieuwsGROOT NIEUWS! Wij krijgen een 4e vestiging

Contact