Navigate North gaat bijna van start! 15 januari 2019

Team Reco

Het is bijna zo ver, dan gaan onze mannen van team RECO van start met hun 7-daagse avontuur door Noord-Scandinavië! In team RECO zit onze eigen Matthew Dubbis van ASW Autoschade Waddinxveen, hij zal samen met Harold Dazler, David Blanken en Robin Reigwein aanstaande donderdag zijn reis echt beginnen in Noorwegen. Tijdens deze reis zullen zij etappes moeten maken die variëren van 8 tot 30 uur achter elkaar. Onderweg zullen zij te maken krijgen met het ruige, maar mooie landschap van Scandinavië!

Voorbereidingen

De auto’s waarmee team RECO op pad gaan zijn van te voren volledig opgebouwd zodat ze het landschap van Scandinavië aankunnen. Zo zijn er onder andere een reserve wiel, navigatie en andere onderdelen in gemonteerd. De afgelopen dagen is er hard gewerkt om de laatste puntjes op de i’s te zetten. Bij DSW Reclame is de team kleding bedrukt en de auto’s zijn voor een laatste check langs ASW Autoschade Waddinxveen gegaan. Zo kunnen de mannen van team RECO veilig en in stijl op weg.

Wat is Navigate North?

Navigate North is een jaarlijks terugkomend avontuur naar plekken die niet bepaald makkelijk te bereiken zijn. Een avontuur waarbij je als concurrerende teams na 7 zware dagen als vrienden van elkaar over de finish gaat. Het is beslist geen race, maar een autotocht waarbij naleving van verkeersregels van belang zijn voor het wedstrijd element. Je kunt wel degelijk spreken van een internationaal evenement, want de vooraf uitgestippelde route passeert elk jaar minimaal 6 landen. De deelnemers zullen in totaal ongeveer 7000 kilometer rijden, de ene etappe langer dan de ander. Wel zullen er rustdagen ingepland worden, waarop de deelnemers typische winteractiviteiten zullen uitvoeren. 

Team RECO live volgen

Ten slotte worden de deelnemers vooraf niet geïnformeerd over de eindbestemming van de etappes. Zo is het voor ons elke keer een verrassing, maar ook voor de teams zelf. Wel kunnen wij de teams continu op de voet traceren, door op deze  link te klikken.

Wij willen team RECO, en alle andere teams, namens Van der Linden Groep heel veel succes wensen tijdens hun avontuur!

Werkplaatsafspraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeNieuwsNavigate North gaat bijna van start!

Contact