Samenwerken in de 24 uur Waterstof Challenge 10 november 2021

De Air Liquide 24 uur Waterstof Challenge belooft spektakel! Het evenement is de afgelopen jaren flink gegroeid, met naast edities in Nederland ook een Duitse en een Scandinavische versie. Komende vrijdag (12 november 2021) start om 13:00 de Nederlandse editie vanaf onze vestiging in Waddinxveen.

Over de 24 uur Waterstof Challenge

Tot het concept van de 24 uur Waterstof Challenge behoort dat de deelnemende teams punten krijgen per gereden kilometer, per tankstop en per bezocht land. Daarnaast verdienen ze punten door specifieke opdrachten op specifieke locaties te verrichten. Tijdens hun rit zijn ze online te volgen: zowel via een portal met een real time puntenstand als via hun social media kanalen.

Groei

Het evenement begon ooit als een leuk idee met zes waterstofauto’s in 2017. Al vrij snel kwam er een Duitse editie en afgelopen jaar vond ook de eerste Scandinavische variant plaats.

De groei van het evenement zit daarnaast in de contacten tussen de deelnemers en de partners van dit evenement. “We zijn uitgegroeid tot een groot Europees netwerkevent”, aldus Arjan de Putter, directeur Fast Concepts en initiatiefnemer van de 24 uur Waterstof Challenge. “En juist die verbinding vinden we heel belangrijk,” vult Wim Peels, General Manager Twinning Energy en medeorganisator, aan: “Waterstofmobiliteit realiseren kun je niet in je eentje, je moet elkaar weten te vinden en elkaar helpen.”

Werkplaatsafspraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeNieuwsSamenwerken in de 24 uur Waterstof Challenge

Contact