Reis altijd eerste klasse

SEAT Alhambra

Nu vanaf
€ 48.500,-

Overtreffende trap

De SEAT Alhambra is waar ruimte, comfort en veiligheid elkaar ontmoeten. Combineer dit met een goed design en je hebt de ultieme MPV. Want mooi en praktisch kan heel goed samengaan. Ideaal voor het moderne gezin: ritjes naar het strand, op zaterdagochtend naar de voetbaltraining en autovakanties waren nog nooit zo comfortabel. Met 7 zitplaatsen biedt de SEAT Alhambra voldoende ruimte, verdeeld over 3 rijen. Bovendien staat veiligheid hoog in het vaandel bij deze gezinsauto: dankzij uiteenlopende technisch geavanceerde opties heb je altijd de controle. Tijdens het rijden, tijdens het parkeren, maar ook als je stilstaat. De prijs/kwaliteit verhouding van een auto was nog nooit zo in balans. Je kunt en wilt er niet omheen.

Overtreffende trap

Je hebt gezinsauto’s en je hebt de vernieuwde SEAT Alhambra. Een gezinsauto met sportieve prestaties én multimedia plezier. Het interieur heeft een verrassende make-over ondergaan en voor extra power zorgt de krachtige TSI-motor. Voeg dat samen met een flinke dosis veiligheid en infotainment en je snap waarom de SEAT Alhambra een onvergetelijke indruk maakt.

Reis altijd eerste klasse

Het gezinsleven vraagt regelmatig om compromissen. Om kiezen tussen mooi en praktisch, of veilig en snel. Gaat het om je auto, dan hoef je wat ons betreft geen consessies te doen. De SEAT Alhambra combineert gewoon alles in een. Dus stap maar in. In het interieur is veel aandacht besteed aan details: design tot in de puntjes. De ergonomische stoelen zijn uitgevoerd in prachtige bekledingsstoffen die tegen een stootje kunnen. Optioneel zijn er voorin massagestoelen te plaatsen, voor een relaxte tussenstop. veiligheid, zekerheid, licht en ruimte wordt benadrukt door slimme vormgeving en belijning. Zelfs als de 7 passagiersstoelen bezet zijn voelt de auto niet vol. Grote klasse, groots genieten.

Alles kan mee

De enorme ruimte (2.420 liter) van de SEAT Alhambra past bij een echte allround alleskunner. Met een gezin zit het leven vol verrassingen. Spontane invallen en onverwachtse ritjes met extra passagiers horen daar zeker bij. Vriendjes een dagje mee naar het strand? Een weekendje weg en stappen ook je (schoon-) ouders in? Deze auto zegt overal ja tegen. En denkt bovendien mee over het optimaal benutten van het interieur. Met zeven plat neerklapbare stoelen heb je een enorme laadruimte. 

Vraag een offerte aan Proefrit aanvragen

Technische specificaties

Onze voorraad Seat Arona

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Arona staan?

HomeSeatModellenAlhambra