Compact maar groots
SEAT Arona
Nu vanaf
€ 

Arona

Compact maar groots

Deze SUV is ‘Made in Barcelona’ en is helemaal op zijn plaats in de stad met zijn moderne uitstraling en hoogwaardige techniek. Tegelijkertijd is hij robuust en sportief genoeg voor avontuurlijke trips. Momenteel geheel nieuw is de exterieurkleur Eclipse Orange. Het dak kan worden uitgevoerd in zwart, grijs, oranje of in carrosseriekleur. Zo zijn er wel 68 verschillende kleurencombinaties waarin de SEAT Arona verkrijgbaar is!

De SEAT Arona is de eerste SEAT in het compacte cross-over-segment! Hij maakt gebruik van het nieuwe, flexibele MQB A0-platform. De Arona is in alle opzichten ruimer dan de Ibiza. Hij heeft een bagageruimte van maar liefst 400 liter. Daarnaast is de zit in de Arona ruim 5 centimeter hoger dan de Ibiza. Dit zorgt voor een (nog) beter overzicht op het verkeer en vergemakkelijkt het de in- en uitstap.

Best Buy

De Arona behoudt in vergelijking met zijn directe concurrenten de hoogste restwaarde en schrijft het minst af. Dit blijkt uit een nieuw onderzoek van de Autovista Group. Het bureau deed onderzoek naar de restwaarde en afschrijving van de auto’s in de zes belangrijkste Europese markten en concludeerde hieruit dat de SEAT Arona de beste koop uit zijn segment is.

Connectiviteit

  • Apple CarPlay™
  • Android Auto
  • MirrorLink

De bovenstaande programma’s maken de Arona geheel connected. Het optionele BeatsAudio sound system maakt ook de audio in de auto geweldig. Een achtkanaals, 300 W-versterker en een Subwoofer zorgen voor de unieke muziekbeleving. De SEAT Arona is tevens te verkrijgen met een 8 inch touchscreen. Dit touchscreen kan je onder andere gebruiken voor je radio, CD, USB aansluitingen en het systeem is ook voorzien van Full link. De SEAT Arona is voorzien van de meest innovatieve veiligheidssystemen, waaronder dode hoek detectie. De SEAT Arona is een auto met een expliciet in- en exterieur. Het is een auto waarmee je als bestuurder zegt dat je in control bent en waarmee je laat zien dat je je eigen keuzes maakt.

Exterieur en interieur

In alles straalt de Arona zijn eigen stijl uit. Zijn driehoekige koplampen zijn echte eyecatchers en doordat de lichtunits in tweeën zijn verdeeld, benadrukken ze de breedte van de auto. Als bestuurder kan je kiezen uit vier verschillende rij modi: Normal, Sport, Eco en Individual. De SEAT Arona is in vier verschillende uitvoeringen verkrijgbaar:

  • Arona Reference
  • Arona Style
  • Arona FR
  • Arona Xcellence

Het interieur van de Arona is uitgesproken expressief. Horizontale lijnen benadrukken het ruimtelijk gevoel. Alle instrumenten binnenin de auto zijn zodanig geplaatst dat de bestuurde nauwelijks zijn ogen van de weg hoeft te halen. Alles voor optimale comfort en veiligheid.

 

Vraag een offerte aan
Technische specificaties
HomeSEATModellenArona

Contact