Compact maar groots

SEAT Arona

Nu vanaf
€ 19.800,-

Compact maar groots

De SUV ‘made in Barcelona’ is met zijn compacte afmetingen, moderne uitstraling en hoogwaardige techniek helemaal op zijn plaats in de stad. Tegelijkertijd is hij robuust en sportief genoeg voor avontuurlijke trips. De stijlvolle Arona beschikt over de connectiviteitsfeatures en assistentiesystemen die doorgaans alleen in grotere modellen te vinden zijn. Bovendien is hij verregaand te personaliseren.

Geef ze het nakijken

Van voor tot achter, van kop tot teen; de SEAT Arona heeft geen tekst en uitleg nodig. Dus hebben wij het niet over fraaie 18 inch velgen, brutale belijning of dynamische details. De compacte crossover met karakter; indrukwekkend. Vanzelfsprekend. 

Zien en gezien worden

De nieuwe SEAT Arona heeft krachtige Full-LED koplampen en LED-achterlichten. Nieuwer en beter. Dat maakt het verschil, LED’s go. De meest charismatische urban crossover in het compacte SUV segment. Een auto boordevol met technologische innovaties en de nieuwste snufjes. Ondanks dat de SEAT Arona de meest compacte SUV is, is hij toch voorzien van 400 liter laadruimte. 

Beeldbepalend

De SEAT Arona is tevens te verkrijgen met een 8 inch touchscreen. Dit touchscreen kan je onder andere gebruiken voor je radio, CD, USB aansluitingen en het systeem is ook voorzien van Full link. Full link zorgt ervoor dat je gebruik kan maken van onder andere Apple Carplay, je kunt dan je Apple telefoon bedienen op het touchscreen. De SEAT Arona is voorzien van de meest innovatieve veiligheidssystemen, waaronder dode hoek detectie. De SEAT Arona is een auto met een expliciet in- en exterieur. Het is een auto waarmee je als bestuurder zegt dat je in control bent en waarmee je laat zien dat je je eigen keuzes maakt.

Vraag een offerte aan Proefrit aanvragen

Technische specificaties

Onze voorraad Seat Arona

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Arona staan?

HomeSeatModellenArona