Stedelijke elegantie

SEAT Ateca

Nu vanaf
€ 28.651,-

Stedelijke elegantie

Met de Ateca brengt SEAT voor het eerst een SUV op de markt. Veel elementen, waaronder de trapeziumvormige grille, de scherp gelijnde dorpels en de driehoekige lichtelementen, zijn bekende trekken van de Leon, die ook als basis voor de Ateca dient. Toch is elk detail zorgvuldig gevormd om deze auto een geheel eigen identiteit te geven. De SEAT Ateca is de perfecte auto in de stedelijke jungle. Alles wat je nodig hebt, om de drukte van het dagelijks leven even te vergeten en compleet te ontspannen, vind je in de SEAT Ateca. Rijden in de stad is nooit meer hetzelfde als je het nieuwe perspectief van de SEAT Ateca hebt ervaren.

Iedere dag als nooit tevoren

De nieuwe SEAT Ateca doorbreekt de dagelijkse sleur. Met deze sportieve en innovatieve SUV schakel je iedere ochtend, middag en avond van gewoon dagelijkse ritten naar dagelijks bijzonder genieten. Er is zoveel moois te ontdekken.

Stralende start

De Welcome lights met de cirkelvormige lichtprojectie is een optimale mix van vormgeving en functionaliteit. Een stralende begroeting. Daardoor hoef je als bestuurder nooit meer te zoeken in het donker. De geavanceerde SUV is een perfecte mix van vorm en functie. Een combinatie van praktisch en prachtig. Fraai gevormde koplampen met LED-dagrijverlichting benadrukken het stijlvolle sportieve uiterlijk van de auto. 

Passie en precisie

De SEAT Ateca is een strak vormgegeven verschijning. Met een kenmerkende hoge daklijn, scherpe lijnen en rondingen. De SUV vindt probleemloos zijn weg in de dynamische drukte van de stad. Subtiele onderscheidende details, zoals de optioneel 19 inch lichtmetalen velgen en verchroomde dakrails, passen perfect bij het stoere karakter. Een dubbel verchroomde uitlaat en verchroomde raamlijsten behoren tot de Xcellence uitvoering. Met deze auto wil je overal en altijd gezien worden.

Rijplezier met power

De SEAT Ateca voelt zich overal thuis, van de dynamiek in de stad tot het landelijke leven. En met een krachtige en efficiente motor is het net even extra genieten. De vierwiel- of voorwielaandrijving gebruikt een van ’s werelds meest geavanceerde technieken; elektronisch aangestuurde Haldex koppeling met hydraulische bediening. Met Drive profile selecteer je voor vertrek het karakter van de rit; normal, sport, eco of individual. Geavanceerde techniek, relaxed rijden en perfecte prestaties.

Verkeersdrukte vraagt om anticiperen en reageren. Daarom denkt deze eigentijdse SUV mee. Blind spot detection vergroot de veiligheid bij het wisselen van rijbaan. Het systeem signaleert weggebruikers die je mogelijk over het hoofd ziet. Op de snelweg blijf je met Adaptive cruise control met gemak op een veilige afstand van voorliggers.

Vraag een offerte aan Proefrit aanvragen

Technische specificaties

Onze voorraad Seat Ateca

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Ateca staan?

HomeSeatModellenAteca