Generaties aan dynamiek

SEAT Ibiza

Nu vanaf
€ 16.200,-

Al 30 jaar een icoon in een nieuw jasje

Generaties aan dynamiek

De vijfde generatie van de SEAT Ibiza kenmerkt zich door de nieuwste technologieen en extra beenruimte. Daarnaast is de Ibiza nog comfortabeler, slimmer en efficienter gemaakt. Ook in het design heeft SEAT veel tijd gestoken. Dat zie je in de strakke lijnen en brede body, die het sportieve in de Ibiza onderstrepen. Neem hem mee op avontuur en laat je verrassen.

Mooi, makkelijk, mobiel

Autorijden zonder zorgen. Pluk de dag. Grijp je kans. Hak een knoop. Waar wacht je op? Stilstaan helpt niet. Stap in. Start en stuur. Geef gas en verjaag de beren op jouw weg. Dat brengt je écht verder.

Het vernieuwde dashboard is een 8 inch touchscreen en sfeerverlichting die iedere traditie doorbreken. Maatwerk ontmoet state-of-the-art technologie. Dit noemen wij anders dan anders. Het touchscreen met Full Link technologie en navigatiesysteem, alles is aanwezig. De draadloze telefoonlader en signaal versterken zorgen voor 24/7 krachtig contact en bereik. En met de pulserende startknop en Keyless entre/go kun je zonder sleutel moeiteloos en snel starten en wegrijden.

Je bent in goede handen

De SEAT Ibiza laat niets aan het toeval over. Met Adaptive cruise control, Front assist en vermoeiheidsherkenning, hellingassistentie (Hill hold), elektronische stabiliteitscontrole en een bandenspanning controlesysteem. De voor- zij- en gordijnairbags zorgen voor optimale bescherming bij een eventuele aanrijding. 

Vraag een offerte aan Proefrit aanvragen

Technische specificaties

Onze voorraad Seat Ibiza

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Ibiza staan?

HomeSeatModellenIbiza