Generaties aan dynamiek
SEAT Ibiza
Nu vanaf
€ 

Ibiza

Al 30 jaar een icoon in een nieuw jasje

De vijfde generatie van de SEAT Ibiza kenmerkt zich door de nieuwste technologieën en extra beenruimte. Hij maakt als eerste auto binnen de Volkswagen Group gebruik van het nieuwe MQB A0-platform. Daarnaast is de Ibiza nog comfortabeler, slimmer en efficiënter gemaakt. Ook in het design heeft SEAT veel tijd gestoken. Dat zie je in de strakke lijnen en brede body, die het sportieve in de Ibiza onderstrepen. Neem hem mee op avontuur en laat je verrassen.

Design

De SEAT Ibiza staat voor sportief weggedrag, indrukwekkende stabiliteit, betrouwbaarheid en comfort. De kwaliteit van de afwerking neemt bij elke nieuwe uitvoering toe en elk beschikken ze over een ruim en luxe interieur. De nieuwste SEAT Ibiza is maar liefst 87 millimeter toegenomen in breedte. Ook is het model in de lengte korter geworden en ligt het model nu 1 millimeter lager dan zijn voorgangers. De bagageruimte is daarin tegen groter geworden: deze groeide naar 355 liter met een toename van 63 liter, wat de SEAT Ibiza de auto met de grootste bagage ruimte in zijn segment maakt.

Specificaties

Alle motoren die in de nieuwe SEAT Ibiza worden geleverd, voldoen aan de Euro 6-emissienorm. Ook kenmerken zij zich door vlotte prestaties en een laag verbruik met lage uitstoot. De SEAT Ibiza is verkrijgbaar met vier verschillende motoren.

  • De 1.0 3-cilinder TSI turbomotor met 70 kW (95 pk) en 85 kW (115 pk)
  • De 1.5 TSI 4-cilindewr met 110 kW (150 pk)
  • De 1.6 TDI dieselmotor met 59 kW (80 pk), 70 kW (95 pk) en 85 kW (115 pk)
  • De 1.0 TSI-motor aardgasvariant met 66 kW (90 pk)

Prijzen

Voordat de SEAT Ibiza zijn tribuut maakte bij de dealers, zijn de looks van SEAT’s nieuweling al beloond met de Red Dot Award voor Product Design. Deze onderscheiding bewijst de designers van SEAT dat ze geslaagd zijn in de missie om vervolg te geven aan meer dan drie decennia Ibiza-historie. De Red Dot Award wordt sinds 1954 uitgereikt, en de winnaar wordt uitgekozen door veertig designexperts van over de hele wereld. De nieuwe SEAT Ibiza is de welverdiende winnaar van een van de meest prestigieuze designprijzen ter wereld: ‘Product Design’.

Uitrustingsvarianten

De nieuwe SEAT Ibiza is leverbaar in vier uitrustingsvarianten.

  • De SEAT Ibiza Reference
  • De SEAT Ibiza Style
  • De SEAT Ibiza FR
  • De SEAT Ibiza Xcellence

Hierbij is de Ibiza FR ontworpen voor sportieve prestaties en een dominant uiterlijk. Met onder meer een sportieve gestylde bumper, sportonderstel en zwarte exterieur afwerkingen. Terwijl de Xcellence een verfijnd en kenmerkend design heeft in combinatie met de standaarduitrusting.

 

Vraag een offerte aan
Technische specificaties
HomeSEATModellenIbiza

Contact