Scherper en sportiever

SEAT Leon

Nu vanaf
€ 23.850,-

Scherper en sportiever

Dit is je moment. Pak ‘m

De Leon is een van de meest uitgebreide auto’s in zijn klasse. Met zijn scherpe design, state-of-the-art technische innovaties en talloze verbeteringen is de vernieuwde Leon 5-deurs nog beter geworden. Het design is jong en modern, terwijl het wel een echte Leon blijft. De verschillende uitvoeringen zorgen ervoor dat er altijd een Leon is die bij jou past. Of je nou spontaan in de auto stapt of vele kilometers moet afleggen voor je werk, met de SEAT Leon 5-deurs is elke rit een unieke beleving.

Scherper en sportiever

Op het eerste gezicht oogt de vernieuwde Leon als zijn vertrouwde broertje. Maar niets is minder waar. Naast de scherper vormgegeven bumpers, mistlampen en achterlichten is met name onderhuids een kwaliteitsslag gemaakt op het gebied van design, veiligheid en techniek. Met ondermeer een nieuwe middenconsole, LED-sfeerverlichting en het nieuwe 8 inch display is deze vernieuwde Leon klaar voor de toekomst. Comfortabel rijden kun je met extra’s als Emergency assist en Traffic jam assist.

Ruimte voor al je plannen

Nieuwsgierig en spontaan? Dan beslis je graag op het laatste moment wat je wilt gaan doen. kitesurfen, skaten of mountainbiken; je zegt het maar. De SEAT Leon past zich moeiteloos aan en geeft alle ruimte aan spontane beslissingen. In slechts een paar seconden vouw je een of meerdere stoelen neer. Of vergroot je de toch al indrukwekkende laadruimte door gebruik te maken van de dubbele vloer. Keuzevrijheid hangt soms samen met wat extra ruimte. De vernieuwde SEAT Leon is overigens ook geschikt voor mensen die ruim van tevoren weten wat ze willen gaan doen.

Oogverblindend

Het sportieve design van de SEAT Leon is altijd stijlvol gemixed met elegantie. Kijk maar naar de fraai vormgegeven Full-LED koplampen en knipperlichten. LED-verlichting is niet alleen een blikvanger, maar bovendien efficiënter en veiliger. Voor de bestuurder én voor de overige weggebruikers. Het zicht en de zichtbaarheid is perfect, zelfs onder de slechtste weersomstandigheden. High beam assist stelt onmiddellijk de stand van de koplampen bij zodra het systeem een andere auto signaleert. Dat werkt zichtbaar beter.

Beeldbepalend

Bereikbaar of niet? Dat bepaal je helemaal zelf. Het vernieuwde mediasysteem bestaat uit een hoge resolutie 8 inch touchscreen. Alle informatie centraal op het dashboard, direct in het zicht. Met Full link Technology koppel je jouw smartphone direct aan het scherm. Je smartphone apps binnen handbereik, tijdens iedere rit. Gebruik je Spotify playlist en geniet van je eigen favoriete songs. 

Vraag een offerte aan Proefrit aanvragen

Technische specificaties

Onze voorraad Seat Leon

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Leon staan?

HomeSeatModellenLeon