Verrassend veel ruimte

SEAT Mii

Nu vanaf
€ 13.250,-

Verrassend veel ruimte

De stadsauto die er ook nog goed uit ziet

Geniet elke dag in je eigen SEAT Mii 5-deurs. Een compact en elegant design met verrassend veel ruimte binnenin. Een dagje strand, shoppen of een stedentripje? Met vijf deuren maak je het jezef makkelijk wat je bestemming ook is, zonder in te leveren op de stijlvolle look. Geef je SEAT mii 5-deurs helemaal jouw uitstraling met de verschillende kleurenopties en accessoires. 

From Mii to you

Allemaal dezelfde smaak? Dat zou knap saai zijn. Daarom heeft de SEAT Mii een uitvoering speciaal voor jou. Met krachtige nieuwe kleuren, verfrissende interieurvormgeving en persoonlijke extra’s en opties. Dat wordt dagelijks genieten met jouw eigen Mii.

Beauty van buiten

Jouw SEAT Mii is leverbaar in geweldige kleuren met smaakvolle Colour Packs met stoere velgen en buitenspiegels. Creëer je eigen perfecte mix en kies zelfs een aparte dakkleur in wit of zwart.

Verrassend veel ruimte

Stap in de SEAT Mii en ervaar het zelf. Een compacte stijlvolle schoonheid met verrassend veel ruimte. Deze auto is een echte beauty, van binnen én van buiten. Maak de styling compleet en kies voor een verfijnde finishing touch met een luxe lederen stuur en versnellingspook.

Vraag een offerte aan Proefrit aanvragen

Technische specificaties

HomeSeatModellenMii