Dit is hem

SEAT Tarraco

Nu vanaf
€ 37.950,-

Beschikbaar vanaf februari 2019

Thuis op elk terrein

Maak kennis met de nieuwste SUV, de SEAT Tarraco. Een veelzijdige krachtpatser met zitruimte voor zevenpersonen, ongekende off-road prestaties en een mogelijke bagageruimte van maar liefst 1.920 liter. In de buitengewoon ruime Tarraco komen typische SEAT-eigenschappen als design, gebruiksgemak, sportiviteit, comfort en kwaliteit samen. Afhankelijk van de gekozen uitvoering kunnen vijf of zeven inzittenden daarvan genieten in een licht, ruimtelijk interieur. De zevenzits uitvoering heeft een derde zitrij, die evenals de tweede eenvoudig is neer te klappen.

Comfort of dynamiek

De Tarraco is ontworpen om rijplezier en gebruiksgemak te combineren. Hij is ontwikkeld op basis van het nieuwe MQB-A-platform met lange wielbasis. Het optionele Dynamic Chassis Control (DCC) kent diverse settings. Zo kan de bestuurder afhankelijk van de trip kiezen voor maximale dynamiek of juist optimaal comfort. DCC kan op basis van de rij- en wegomstandigheden ook zelf de settings aanpassen.

Kracht en efficiency

De Tarraco is leverbaar met TSI-benzinemotoren en TDI-diesels. Het benzinegamma bestaat uit een 1.5 TSI met 110 kW/150 pk en een 2.0 TSI met 140 kW/190 pk. De 2.0 TDI is er in twee vermogensvarianten: een 110 kW/150 pk sterke versie en een versie met 140 kW/190 pk. In een later stadium wordt de Tarraco ook leverbaar met alternatieve aandrijftechnologieën.

Assistentie van het hoogste niveau

Voor veiligheid en comfort van topklasse krijgt de Tarraco de modernste assistentiesystemen. De Tarraco is standaard uitgevoerd met Lane Assist, Front Assist inclusief fietser- en voerganger-herkenning, Emergency Call, Precrash Assist en Rollover Detection. Optioneel zijn Blind Sport Detection, Traffic Sign Recognition, Traffic Jam Assist, Light Assist en Emergency Assist. Het interieur benadrukt het grootse karakter van de Tarraco. De horizontale lijn in het dashboard vergroot het ruimtegevoel, terwijl het een impressie van zelfverzekerdheid geeft. Als bestuurder geniet je van het 10 inch, zwevende touchscreen met Gesture Control.

Beschikbaar vanaf februari 2019

De SEAT Tarraco komt in februari 2019 op de markt. De specificaties en de prijzen worden in aanloop naar de marktintroductie bekendgemaakt.

Vraag een offerte aan

Technische specificaties

HomeSeatTarraco