Black Friday Deals! 21 november 2018

Lees hieronder alles over onze exclusieve Black Friday Deals!

Black Friday is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving Day. Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Om de mensen naar de winkels te laten komen, adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen. Ook de Van der Linden Groep stunt op deze dag met diverse kortingen en aanbiedingen. Lees hieronder meer:

Actie 1: Hyundai i20 – nú met €2500 korting

Ga nu voor een Hyundai i20 COMFORT voorraadmodel en profiteer van €2500 Black Friday korting! De Hyundai i20 bewijst dat compacte hatchbacks zijn uitgegroeid tot stijlvolle, volwassen auto’s met veel binnenruimte. Voorin zitten ook lange mensen riant en achterin is er eveneens geen reden tot klagen. De Hyundai i20 is smaakvol afgewerkt en scoort bijzonder goed op het gebied van rijcomfort en rijdynamiek. Profiteer alleen vrijdag 23 november van de Black Friday deal en je rijdt de Hyundai i20 comfort al voor slechts €16.595,-.

Actie 2: Hyundai Tucson – nú met €5000 korting

Ga nu voor een Hyundai Tucson COMFORT voorraadmodel en profiteer van dubbele premie, dat is €5000 euro Black Friday korting! Sommigen noemen het de mooiste SUV die er bestaat. Anderen waarderen zijn veelzijdigheid en prijzen zijn gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Er zijn talloze redenen om te kiezen voor de Hyundai Tucson comfort. Stoer: dat is in één woord de beste omschrijving voor de Hyundai Tucson. Profiteer alleen vrijdag 23 november van de Black Friday deal en je rijdt de Hyundai Tucson comfort al voor slechts €27.795,-.

Actie 3: SEAT Ateca 1.0 TSI – nú met €2500 inruilpremie

Kies voor de SEAT Ateca 1.0 TSI Style Business Intense voorraadmodel en profiteer van €2500 inruilpremie tijdens de Black Friday deals! Met de SEAT Ateca bracht SEAT voor het eerst een SUV op de markt. Veel elementen, waaronder de trapeziumvormige grille, de scherp gelijnde dorpels en de driehoekige lichtelementen, zijn bekende trekken van de Leon, die ook als basis voor de Ateca dient. Toch is elk detail zorgvuldig gevormd om deze auto een geheel eigen identiteit te geven. De SEAT Ateca is de perfecte auto in de stedelijke jungle. Rijden in de stad is nooit meer hetzelfde als je het nieuwe perspectief van de SEAT Ateca hebt ervaren. Profiteer alleen vrijdag 23 november van de Black Friday deal en je rijdt de SEAT Ateca 1.0 TSI Style Business Intense al voor slechts €28.300,-.

Actie 4: SEAT Ibiza & Arona – nú met GRATIS Beats audio

Geniet van loepzuiver geluid in jouw SEAT. Met het BeatsAudio Sound System beluister je jouw favoriete muziek op ongekend niveau. En het mooie is: je krijgt dit systeem nu gratis op geselecteerde Arona en Ibiza Private Lease modellen.

Actie 5: SEAT lease voorraadmodellen – nú met brandstofpas t.w.v. €500

Profiteer tijdens de Black Friday deals van een brandstofpas t.w.v. €500,- bij aanschaf van beperkte SEAT lease voorraadmodellen.

Werkplaatsafspraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeSEATNieuwsBlack Friday Deals!

Contact