SEAT Tarraco – Nu in de showroom 7 maart 2019

De SEAT Tarraco is nu te zien bij de Van der Linden Groep!

Na lang wachten is hij eindelijk gearriveerd, de SEAT Tarraco. Afgelopen januari mochten wij als een van de eerste autodealers de Tarraco onthullen. En nu staat hij in de showroom, klaar om bewonderd te worden.

Kies je voor vijf of zeven zitplaatsen?

Het is de grootste SUV en het nieuwe vlaggenschip van SEAT. Met de standaard 5 zitplaatsen die een bagageruimte creëren van maar liefst 760 liter, kan uitgebreid worden naar 7 zitplaatsen. Met de achterbanken plat is er zelfs ruimte voor 2000 liter aan bagage. De Tarraco is ontworpen om rijplezier en gebruiksgemak te combineren. Hij is ontwikkeld op basis van het nieuwe MQB-A-platform met lange wielbasis. 

Specificaties

De SEAT Tarraco beschikt over het optionele Dynamic Chassis Control (DCC) en kent verschillende settings. Afhankelijk van de trip kan de bestuurder kiezen voor maximale dynamiek of optimale comfort. De DCC kan op basis van actuele rij- en wegomstandigheden zelf de settings van de DCC aanpassen. Daarnaast is het voertuig leverbaar met TSI-benzinemotoren en TDI-diesels. Het benzinegamma start met 1.5 TSI met  110 kW/150 pk. Deze motor is gekoppeld aan handgeschakelde zesversnellingsbak. De Tarraco 2.0 TSI met 140 kW/190 pk is uitgerust met een zeventraps DSG-transmissie en 4Drive vierwielaandrijving. Tot slot beschikt de Tarraco over de modernste assistentiesystemen.

Wanneer kom jij langs?

De Tarraco is vanaf nu te bewonderen in onze showroom. Kom langs om de Tarraco van dichtbij te bekijken en maak een proefrit om de belevenis compleet te maken.
Lees hier meer informatie over de SEAT Tarraco ->

Werkplaatsafspraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeSEATNieuwsSEAT Tarraco – Nu in de showroom

Contact