Kom maar op, winter! 5 oktober 2021

Goed aangekleed de winter in

Beslagen autoruiten, handschoenen en sjaals – de winter staat bijna voor de deur. Maar dat is geen reden om binnen te blijven! Of het nu stormt, regent of vriest, met een goeie set winterbanden en de juiste winterse accessoires zijn jij en jouw SEAT klaar om de winter te trotseren. Check hier onze scherpe deals of maak direct een afspraak in onze werkplaats, dan ben jij helemaal klaar voor de koudste maanden van het jaar.

Doe de wintercheck

Vallende bladeren en dalende temperaturen – de koude maanden staan weer voor de deur. Met de SEAT Winter acties zijn jij en je SEAT er helemaal klaar voor. Laat jouw SEAT op 20 belangrijke punten checken, zodat je zeker weet dat jij en jouw SEAT klaar zijn voor de winter. Normaal kost de wintercheck € 20, maar als jij al connected bent met jouw SEAT, dan is de SEAT Wintercheck volledig gratis. De wintercheck is in te plannen vanaf 1 november 2021.

Ben jij al winterklaar?

Met een SEAT heb je de basis al te pakken, maar natuurlijk wil je meer! Van dakdragers en bagageboxen tot mattensets en winterwielen, met de onderstaande voordelige accessoires rijd jij zorgeloos tijdens de koudste maanden van het jaar. Profiteer nu tot 30% korting op alle winteraccessoires.

 

Maak een afspraak

 

 

 

Aanbiedingen zijn geldig vanaf 1 oktober 2021 tot en met 28 februari 2022.

Werkplaatsafspraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeSEATNieuwsKom maar op, winter!

Contact