Klanttevredenheid, een goede service en maatwerk

Eerlijke deals en oprechte aandacht voor de klant.

Iedereen die Van der Linden Groep kent, weet dat klanttevredenheid, een goede service en maatwerk onze speerpunten zijn. Een familiebedrijf dat al sinds 1935 bestaat. Wat ooit begon als fietsenmakerij om uiteindelijk een grote speler te worden in de autobranche. Een ding is nooit veranderd: wij opereren nog steeds vanuit de lange termijn visie. Dit betekent eerlijke deals en oprechte aandacht voor de klant. Een familiebedrijf met vaste gezichten, waar persoonlijke relaties en vertrouwen centraal staan.

Van der Linden Groep

Van der Linden Groep autobedrijven

Van der Linden Groep Autobedrijven is gevestigd aan de Coenecoop 141 in Waddinxveen en aan de Zalkerbos 1 in Zoetermeer. Wij zijn dealer van de merken Hyundai, SEAT en Isuzu voor verkoop en service. Daarnaast beschikken wij over een groot overdekt occasioncenter. Hier bieden wij een ruime keus aan jong gebruikte auto’s en een aantal klassieke en exclusieve auto’s. Je kunt bij ons terecht voor service- onderhoud- bandenhotel- apk keuring- airco onderhoud aan alle merken auto’s. Tevens kunnen wij uw auto kosteloos ophalen en weer thuis of op het werk afleveren na de werkzaamheden.

ASW Autoschade Waddinxveen

Gevestigd aan de Coenecoop 360 in Waddinxveen zit ASW Autoschade Waddinxveen. Autoschade Waddinxveen is onderdeel van de Van der Linden Groep en is een ultramodern gecertificeerd BOVAG garantiebedrijf en Hyundai Merk Erkend Schadebedrijf. Met ons team verzorgen wij de complete schadeafhandeling en het schadeherstel van personenvoertuigen en bedrijfswagens. In ons recent nieuw aangebouwde 28 meter lange spuitcabine kunnen wij volgens de meest innovatieve technieken, veilig en duurzaam schades herstellen. Wij werken aan bedrijfsauto’s, vrachtwagens, stadsbussen, boten, hijskranen en werkmaterieel. Bovendien kunt u bij ons terecht voor alle vormen van industrieel spuitwerk.

Klik hier voor meer informatie over ASW Autoschade Waddinxveen.

DSW reclame

DSW Reclame is een veelzijdig en allround reclamebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in carwrapping, vervoersreclame, gevelreclame, reclameborden, huisstijlen, reclameaankleding, XXL full-color printing. De kracht van DSW Reclame ligt op het gebied van creatief meedenken met opdrachtgevers en het aanleveren van technisch hoogwaardige oplossingen voor alle reclameprojecten. DSW Reclame is onderdeel van de Van der Linden Groep en is gesitueerd op de bovenverdieping van Autoschade Waddinxveen.

Klik hier voor meer informatie over DSW Reclame.

Van der Linden Groep Leasing

Voor alle merken kunt u bij ons terecht voor operationele leasing. Wij bedienen zowel de private lease markt als de zakelijke lease markt.

Klik hier voor meer informatie over Van der Linden Groep Leasing.

Vakgarage

Per februari 2018 hebben wij bij de Van der Linden Groep de Vakgarage formule erbij gekregen. Wij waren al langer op zoek naar een manier om onze dienstverlening te optimaliseren. Na uitgebreid onderzoek bleek Vakgarage voor ons de beste keuze. Middels het Vakgarage-concept zijn wij in staat om onze klanten nog beter en vooral ook langer te bedienen voor onderhoud, garantie en mobiliteitservice. Onze klanten kunnen zo gebruik maken van de vele voordelen die dit concept met zich meebrengt, zoals de gezamenlijke inkoop van onderdelen en het delen van kennis op vele gebieden.

Klik hier voor meer informatie over Vakgarage Van der Linden Groep.

Wij heten u graag welkom op een van onze bedrijven, de koffie staat al klaar!

Werkplaatsafspraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeSEATKlanttevredenheid, een goede service en maatwerk

Contact