Tuning Sunday 2015 zeer geslaagd! [FOTO’S]

Alweer voor de vijfde keer organiseerde Van der Linden Groep, samen met SEAT Club Nederland, de zeer geslaagde “Tuning Sunday” meeting. Zowel binnen als buiten het bedrijf konden bezoekers genieten van mooie, snelle, gepimpte en klassieke auto’s. De dag werd massaal bezocht door belangstellenden en mede door het mooie weer was deze dag nog een groter succes.

Ruim 150 getunede en speciale auto’s waren er te bezichtigen op het terrein van de SEAT en Hyundai dealer Van der Linden Groep.
Uiteraard voor het grootste gedeelte mooie gepimpte SEAT’s, maar ook een aantal bijzondere Porsche’s, Nissan GTR, Ford Mustang racer, Dodge Challanger, Impala SS uit 196, Corvette Stingray een aantal trucks, oude brommers, tractoren en landbouwvoertuigen en nog heel veel meer bijzondere en klassieke auto’s.

Speciaal voor de gelegenheid toonde Van der Linden Groep een hele bijzondere Hyundai IX35 waterstofauto en een Hyundai Genesis Sedan. Daarnaast verzorgde RCC Club uit Zoetermeer een demonstratie met hun op afstand bestuurbare wagens op een uitgezet parcours.

Diversen tuningsbedrijven showden hun demo-auto’s en, Audio bedrijven demonstreerden hun geluidsystemen, en een poetsbedrijf demonstreerde hoe iedereen z’n auto keurig netjes kon reinigen. DesignService Waddinxveen showde een aantal gewrapte en beplakte auto’s.

Terwijl de DJ zorgde voor de achtergrond muziek, konden de kinderen springen op het springkussen.