SEAT Economy service

Gaat jouw SEAT al wat langer mee? Economy Service geeft je 15% voordeel op onderhoud als je SEAT 5 jaar of ouder is. Zo geniet je van alle voordelen en zekerheden van ons als officiële merkdealer, maar dan voor een voordelige prijs.

Geniet zonder zorgen is waar Van der Linden Groep voor staat. Wij kennen als geen ander alle ins- en outs van jouw SEAT en beschikken over de juiste apparatuur en goed getrainde vakmensen. Daarom kunnen wij je de volgende zekerheden en voordelen bieden.

De voordelen van SEAT Service

✓ Standaard pechhulp
✓ Geen verrassingen achteraf
✓ De hoogste kwaliteit
✓ Altijd 15% voordeel op onderhoud als jouw SEAT 5+ jaar is

Standaard pechhulp

Elke SEAT die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij ons heeft 24 uur per dag recht op gratis SEAT- pechhulp in binnen- en buitenland.

15% voordeel als jouw SEAT 5+ jaar is

Op onderhoudswerkzaamheden krijg je 15% voordeel vanaf het moment dat jouw SEAT 5 jaar oud is. Uiteraard zonder in te hoeven leveren op kwaliteit en alle andere voordelen van SEAT Service. Dat is waar Economy Service voor staat. Wel alle voordelen van SEAT Service, maar dan tegen een lagere prijs. Doordat wij al jaren ervaring hebben als een SEAT 5 jaar of ouder is en monteurs op de hoogte zijn van alle ins- en outs, kan er efficiënt gewerkt worden. Hierdoor en omdat er voor oudere modellen minder geïnvesteerd hoeft te worden, kan het onderhoud goedkoper aangeboden worden, zonder in te hoeven leveren op de kwaliteit.

 

Maak een afspraak

SEAT Economy Service biedt voor alle SEAT’s, vanaf 5 jaar en ouder een korting van 15% op alle door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Deze korting gaat 5 jaar na datum eerste toelating in. De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en inspectie services en vervangingen zoals olie,- lucht,- interieur en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Vervangingen en reparaties zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

Werkplaatsafspraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeSEATWerkplaatsactiesSEAT Economy Service

Contact