SEAT Safety Check

Seat safety check

Er op uit in de zomer

Zomertijd is dé periode om erop uit te gaan met jouw SEAT. Maar voordat je op pad gaat, zorg ervoor dat jouw SEAT klaar is voor de reis met onze Safety Check. Laat jouw SEAT voor € 30,- vakkundig op meer dan 20 punten checken die er in de zomer echt toe doen.  Maak een werkplaatsafspraak voor jouw Safety Check.

Onze deskundige monteurs zorgen ervoor dat jouw auto veilig en klaar is om op weg te gaan.

Airco onderhoud v.a. €139*

Wil jij altijd genieten van een frisse rit? Dan is een airco onderhoudsbeurt aan te raden. Tijdens deze beurt controleren we je airco en vullen we het systeem volledig af. Ook voeren we een geurbehandeling uit, waardoor je SEAT fris de zomer door rijdt. Koelt jouw airco niet meer goed? Of ontstaan er nare geurtjes? Plan dan direct jouw SEAT in voor Airco onderhoud. Het aircosysteem wordt leeggehaald, volledig gecontroleerd, opnieuw gevuld én krijgt een geurbehandeling.

Aircocheck €25

Dankzij de aircocheck weet jij waar je airco aan toe is. We controleren onder andere de temperatuur en druk van het systeem én voeren een visuele controle van de belangrijkste onderdelen uit. Kan jouw airco wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan adviseren we een airco onderhoudsbeurt.

 

Maak een werkplaatsafspraak om een airco-onderhoud of aircocheck in te plannen!

Maak een afspraak

 

 

Aanbiedingen zijn geldig vanaf 1 juni 2023 tot en met 31 augustus 2023. Actieprijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief BTW.
* Voor auto’s vanaf modeljaar 2016 geldt een adviesprijs van €199.

Werkplaatsafspraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeSEATWerkplaatsactiesSEAT Zomeracties

Contact