Service op maat

Heb je vervangend vervoer nodig? Bij de Van der Linden Groep staan klanttevredenheid en een goede service hoog in het vaandel. 

Daarom bieden wij onze klanten altijd vervangend vervoer aan als men een afspraak heeft voor onderhoud of schade. Hierbij denken wij ook aan het milieu, want je kan bij ons ook kiezen voor een fiets als vervangend vervoer.

Hoe werkt vervangend vervoer?

Op het moment dat je de auto brengt voor een onderhoudsbeurt of schadeherstel en je hebt aangegeven gebruik te willen maken van vervangend vervoer, dan krijg je een auto of fiets mee. Voor de periode dat de auto bij ons in onderhoud is, kun je voor onbeperkte kilometers gebruik maken van de auto of fiets. 

Op het moment dat je de auto weer inlevert, moet de tank weer vol zitten. Ook gaan wij er uiteraard vanuit dat wij de auto zonder schade terug krijgen. Je betaald dus alleen de gereden kilometers!

Haal en breng service

Daarnaast bieden wij mensen die niet in de gelegenheid zijn om zelf de auto te brengen onze haal en breng service aan. Wij komen de auto voor de deur ophalen en brengen de auto na de werkplaats afspraak weer terug. Hiermee proberen wij iedereen service op maat aan te bieden.

Werkplaatsafspraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeService op maat

Contact