Van
€ 17.995,-
Nu voor
€ 16.995,-
Private lease
€ 289,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Smart bonus – Hyundai i10

Hyundai i10

De nieuwe Hyundai i10 is misschien een compacte stadsauto, maar hij is groot en geavanceerd in alle andere opzichten. Van het nieuwe dynamische ontwerp tot de geraffineerde connectiviteit en het vooruitstrevende veiligheidspakket. Hij straalt zelfvertrouwen uit en trekt je aandacht vanaf de eerste blik. Met zijn opvallende dynamische mix van scherpe hoeken, sterke lijnen en mooie rondingen is het duidelijk dat deze stadsauto stijl in overvloed heeft. Je kunt niet om de nieuwe i10 heen.

Vanaf het moment dat je plaats neemt achter het stuur van de Hyundai i10 ben je meteen verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die je verbonden en veilig houdt. Voor een prijs waar je hart sneller van gaat kloppen. Kun jij de verleiding weerstaan? Kom langs, maak een proefrit en je weet het.

De vernieuwde Hyundai i10 nu vanaf € 16.995. Met zijn frisse, expressieve design en zijn geavanceerde technologie is de Hyundai i10 een stijlvolle auto. Rij jij weg in een gloednieuwe Hyundai i10?

Zorgeloos rijden? Kies voor Hyundai Private Lease. Dan stap je al in een nieuwe Hyundai i10 vanaf € 289 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Zakelijk leasen? Kies voor Hyundai Operational Lease. Dan rijd je al in een nieuwe Hyundai i10 vanaf € 275 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Standaard voorzien van o.a.

  • Cruise control met snelheidslimiet
  • Driver Attention Warning (DAW)
  • eCall (Emergency Call)
  • Forward Collision-avoidance Assist (FCA)
  • ISOFIX-bevestigingspunten
  • Lane Keeping Assist (LKA)
  • Lichtsensor
  • Voltaansluiting (12V)
Van
€ 17.995,-
Nu voor
€ 16.995,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 289,- p/mnd
Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai i10

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige i10 staan?

Disclaimer

De Smart bonus bestaat uit een korting op het aankoopbedrag van een Hyundai actiemodel. De bedragen verschillen per model. Deze actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 01-07-2024 t/m 30-09-2024 en uiterste registratiedatum van 1 maand na koopovereenkomst. Deze actie is alleen van toepassing op particuliere transacties. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere lopende acties. Informeer bij de dealer naar de voorwaarden.

Private en Operational Lease wordt aangeboden door Hyundai lease. Vanafprijzen zijn op basis van een contract voor 60 maanden en 10.000 km per jaar. Private lease is incl. btw, operational lease is excl. btw.

-

Let op: de vermelde verkoopprijs is een niet-vaste prijs. Het is mogelijk dat de prijs door de fabrikant en/of de importeur wordt aangepast, bijvoorbeeld omdat de productiekosten van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht de prijs van het voertuig worden verhoogd, dan zullen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. U heeft als particuliere consument vanaf dat moment tien dagen de tijd om alsnog kosteloos van de koop af te zien.

Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Het is mogelijk dat sommige van de omschreven opties niet tot de standaarduitrusting behoren of niet beschikbaar zijn voor de Nederlandse markt. Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto’s te wijzigen. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

HomeHyundaiActiesSmart bonus – Hyundai i10

Contact