Nu voor
€ 20.295,-
Private lease
€ 295,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Smartbonus – Hyundai i20

Hyundai i20

De nieuwe Hyundai i20 is een dynamische en onderscheidende compacte auto met een opvallend nieuw design en de beste veiligheid en connectiviteit in zijn segment. Nu nieuw in de showroom!

Dynamisch, onderscheidend en sensueel sportief. De nieuwe Hyundai i20 zet nieuwe normen met zijn gedurfde nieuwe design. Ontdek het nieuwe karakter van ons meest succesvolle model. Het kenmerkende front is voorzien van prominente luchtinlaten en een indrukwekkende nieuwe grille met een ruitvormig rasterwerk. Aan de achterzijde zorgen de Z-vormige LED-verlichtingsunits voor een unieke uitstraling.

Vanaf het moment dat je plaats neemt achter het stuur van de Hyundai i20 ben je meteen verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die je verbonden en veilig houdt. Voor een prijs waar je hart sneller van gaat kloppen. Kun jij de verleiding weerstaan? Kom langs, maak een proefrit en je weet het. De Hyundai i20 al leverbaar vanaf € 20.295.

Zorgeloos rijden? Kies voor Hyundai Private Lease. Dan stap je al in een nieuwe Hyundai i20 vanaf € 295 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Zakelijk leasen? Kies voor Hyundai Operational Lease. Dan rijd je al in een nieuwe Hyundai i20 vanaf € 245 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Met Hyundai 1, 2, 3 Finance doe je een aanbetaling van 1/3 deel op de Hyundai i20. Gedurende 48 maanden los je 1/3 deel van het aankoopbedrag af tegen € 177 per maand en 5,99% rente. Aan het eind van de looptijd betaal je het resterende slottermijn; het laatste 1/3 deel van het aankoopbedrag. Daarmee is de Hyundai i20 helemaal van jou!

Standaard voorzien van o.a.

  • 15" inch stalen velgen
  • Airconditioning
  • Cruise control met snelheidslimiet
  • Gedeeltelijk digitaal instrumentenpaneel
  • Lichtsensor
  • DAB+
  • ISOFIX-bevestigingspunten
  • Noodremassistent met voetgangersherkenning
Nu voor
€ 20.295,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 295,- p/mnd
Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai i20

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige i20 staan?

Disclaimer

De Smart bonus bestaat uit een korting op het aankoopbedrag van een Hyundai actiemodel. De bedragen verschillen per model, op een SANTA FE Plug-in Hybrid bedraagt dit € 1.500, op een SANTA FE Hybrid € 1.000, op een TUCSON Plug-in Hybrid € 750, op een i30, i30 Wagon € 1.000 en op een BAYON, KONA Hybrid, TUCSON Mild Hybrid, TUCSON Hybrid, € 500.. Deze actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 01-04-2022 t/m 30-06-2022. Deze actie is alleen van toepassing op particuliere transacties. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere lopende acties, m.u.v. de 1, 2, 3 Finance aanbieding. Informeer bij de dealer naar de voorwaarden.

Private en Operational Lease wordt aangeboden door Hyundai lease. Vanaf prijzen zijn op basis van een contract voor 60 maanden en 10.000 km per jaar. Private lease is incl. btw, operational lease is excl. btw. Dit aanbod is geldig van 01-04-2022 t/m 30-06-2022.

De 1, 2, 3 Finance aanbieding is geldig bij een financieringsaanvraag voor de hierboven weergegeven Hyundai modellen van 01-04-2022 t/m 30-06-2022. Het betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Hyundai Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance S.A. - Branche Nederland. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaardinformatie in de showroom. Uw Hyundai-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Hyundai Finance. Hyundai Finance en uw Hyundai-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Let op: de vermelde verkoopprijs is een niet-vaste prijs. Het is mogelijk dat de prijs door de fabrikant en/of de importeur wordt aangepast, bijvoorbeeld omdat de productiekosten van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht de prijs van het voertuig worden verhoogd, dan zullen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. U heeft als particuliere consument vanaf dat moment tien dagen de tijd om alsnog kosteloos van de koop af te zien.

HomeHyundaiActiesSmartbonus – Hyundai i20

Contact