Van
€ 16.995,-
Nu voor
€ 15.995,-
Private lease
€ 279,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Try and Buy Bonus – i20

Hyundai i20

De Hyundai i20 heeft een stijlvol, ruim en vooral luxe design. De Hyundai i20 is standaard al rijk uitgerust, maar kent daarnaast vele extra optie’s, waaronder een achteruitrijcamera, DAB+ en een geïntegreerd Navigatiesysteem.

Vanaf het moment dat je plaats neemt achter het stuur van de Hyundai i20 ben je direct verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die je verbonden en veilig houdt. Voor een prijs waar je hart sneller van gaat kloppen. Zeker nu je tijdelijk profiteert van een Try and Buy bonus van maar liefst €1.000 euro. Kun jij de verleiding weerstaan? Kom langs, maak een proefrit en je weet het.

Deze maand ontvang je op een nieuwe Hyundai i20 maar liefst € 1.000 korting. Zo is de i20 al leverbaar vanaf € 15.995 na aftrek van de Try and Buy Bonus. Heb je een auto in te ruilen? We doen je graag een scherp inruilaanbod.

Daarnaast kun je ook profiteren van de 50/50 deal. Je betaalt dan 50% van de aankoopwaarde nu (hiervoor kun je ook de inruilwaarde van jouw huidige auto gebruiken) en de andere helft betaal je gespreid over 36 maanden, met slechts 3,99% rente.

Zorgeloos rijden? Kies voor Hyundai Private Lease. Dan stap je al in een nieuwe Hyundai i20 vanaf € 279 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Zakelijk rijden met Hyundai? Dat kan met Hyundai Operational Lease. De Hyundai i20 lease je zakelijk al vanaf € 209 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Vraag nu direct een offerte aan of kom langs in onze showroom voor een overtuigende proefrit.

Standaard voorzien van o.a.

 • Alarmsysteem met startonderbreking
 • Hill-start Assist Control (HAC)
 • Noodstopsignalering (ESS)
 • 15-inch stalen velgen
 • Getint glas
 • Zwarte grille
 • Mistlampen achter
 • Elektrische bedienbare ramen voor
 • Boordcomputer
 • Centrale deurvergrendeling
 • USB/AUX-aansluiting
 • Blue Start/stop systeem
Van
€ 16.995,-
Nu voor
€ 15.995,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 279,- p/mnd
Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai i20

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige i20 staan?

Disclaimer

De Hyundai ‘Try and Buy bonus’ actie bestaat uit een korting op het aankoopbedrag van een Hyundai actiemodel. De bedragen verschillen per model. Actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 01-10-2020 t/m 31-12-2020 met een uiterste registratiedatum van een maand na koopovereenkomst. Actie is van toepassing op particuliere transacties. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere lopende acties, m.u.v. de hieronder genoemde 50/50 deal.

Deze 50/50 deal is geldig bij een financieringsaanvraag voor de hierboven weergegeven Hyundai modellen van 01-10-2020 t/m 31-12-2020. Het betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Hyundai Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaardinformatie in de showroom. Uw Hyundai-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Hyundai Finance. Hyundai Finance en uw Hyundai-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

HomeHyundaiActiesTry and Buy Bonus – i20