Van
€ 29.995,-
Nu voor
€ 28.495,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Try and Buy Bonus – i30 Fastback

Hyundai i30 Fastback

Iedereen kijkt om. De Hyundai i30 Fastback – met zijn aflopende daklijn en stijlvolle contouren – is de nieuwe eyecatcher in de steeds groter wordende Hyundai i30-familie. Met zijn krachtige turbomotoren en sportieve afstelling van de wielophanging heeft de i30 Fastback een indrukwekkend dynamisch karakter.

Vanaf het moment dat je plaats neemt achter het stuur van de Hyundai i30 Fastback ben je direct verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die je verbonden en veilig houdt. Voor een prijs waar je hart sneller van gaat kloppen. Zeker nu je tijdelijk profiteert van een Try and Buy bonus van maar liefst 1.500 euro. Kun jij de verleiding weerstaan? Kom langs, maak een proefrit en je weet het.

Deze maand ontvang je op een nieuwe Hyundai i30 Fastback maar liefst € 1.500 korting. Zo is de i30 Fastback al leverbaar vanaf € 28.495 na aftrek van de Try and Buy bonus. Heb je een auto in te ruilen? We doen je graag een scherp inruilaanbod.

Daarnaast kun je óók nog profiteren van de 50/50 deal. Je betaalt dan 50% van de aankoopwaarde nu (hiervoor kun je ook de inruilwaarde van jouw huidige auto gebruiken) en de andere helft betaal je gespreid over 36 maanden, met slechts 3,99% rente.

Zorgeloos rijden? Kies voor Hyundai Private Lease. Dan stap je al in een nieuwe Hyundai i30 Fastback vanaf
€ 419 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Standaard voorzien van o.a.

  • Volautomatische airconditioning
  • Parkeersensoren achter met achteruitrijcamera
  • 8-inch navigatiesysteem met Bluetooth-connectiviteit voor je smartphone
Van
€ 29.995,-
Nu voor
€ 28.495,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 419,- p/mnd
Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai i30

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige i30 staan?

Disclaimer

De Hyundai ‘Try and Buy bonus’ actie bestaat uit een korting op het aankoopbedrag van een Hyundai actiemodel. De bedragen verschillen per model. Actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 01-07-2020 t/m 30-09-2020 met een uiterste registratiedatum van een maand na koopovereenkomst. Actie is van toepassing op particuliere transacties. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere lopende acties, m.u.v. de hieronder genoemde 50/50 deal.

Deze 50/50 deal is geldig bij een financieringsaanvraag voor de hierboven weergegeven Hyundai modellen van 01-07-2020 t/m 30-09-2020. Het betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Hyundai Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaardinformatie in de showroom. Uw Hyundai-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Hyundai Finance. Hyundai Finance en uw Hyundai-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

HomeHyundaiActiesTry and Buy Bonus – i30 Fastback