Verdubbel je voordeel!

Nu korting + extra inruil.

Hyundai i30

De geheel nieuwe Hyundai i30 - stap over in de nieuwe auto voor iedereen. De Hyundai i30 heeft een kenmerkend en tijdloos design. Daarnaast beschikt hij over een verbeterde actieve veiligheid en geavanceerde connectiviteit. De Hyundai i30 beschikt standaard over veel opties, maar is uit te breiden met o.a. parkeersensoren, Apple Carplay, Navigatiesysteem, achteruitrijcamera, regensensoren en lederen stoelbekleding.

Deze maand ontvang je op een nieuwe Hyundai i30 maar liefst €1.000 korting. Zo is de i30 al leverbaar vanaf €21.595,-. Heb je een auto in te ruilen? Dan verdubbelt je voordeel, want je krijgt - bovenop de Autotelex inruilwaarde - ook nog €1.000 extra inruilwaarde. In totaal ontvang je dus tot €2.000 voordeel!

En met de 50/50 deal is het nu nog aantrekkelijker om voor een nieuwe Hyundai te kiezen. Je betaalt 50% van de aankoopwaarde nu (hiervoor kun je ook de inruilwaarde van je huidige auto gebruiken) en de andere helft betaal je verspreid over 36 maanden, tegen slechts 1,99% rente.

Vraag nu direct een offerte aan of kom langs in onze showroom voor een overtuigende proefrit.

Standaard voorzien van o.a.

 • Blue Start/stop systeem
 • Alarmsysteem met startonderbreking
 • Driver Attention Warning (DAW)
 • Forward Collision-avoidance Assist (FCA)
 • Hill-start Assist Control (HAC)
 • Lane keeping assist (LKA)
 • 5-inch LCD-scherm
 • Cruise control met snelheidslimiet
 • Lichtsensor
 • USB-/AUX-aansluiting
 • 15-inch stalen velgen
 • Getint glas
Van
€ 22.595,-
Nu voor
€ 21.595,-
Gratis offerte

Onze voorraad Hyundai i30

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige i30 staan?

Disclaimer

De Hyundai ‘Verdubbel je voordeel!’ actie bestaat uit een korting op het aankoopbedrag van een Hyundai actiemodel en ditzelfde bedrag als extra inruilwaarde bovenop de Autotelex inruilwaarde bij inruil van uw huidige auto. De bedragen verschillen per model. Actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 01-01-2019 t/m 28-02-2019 met een uiterste registratiedatum van een maand na koopovereenkomst. Actie is van toepassing op particuliere transacties. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere lopende acties, m.u.v. de hieronder genoemde 50/50 deal.

De 50/50 deal is geldig bij een financieringsaanvraag voor de hierboven weergegeven Hyundai modellen van 01-01-2019 t/m 28-02-2019 en met een uiterste kentekenregistratiedatum van een maand na koopovereenkomst. Het betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Hyundai Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de showroom. Uw Hyundai-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Hyundai Finance. Hyundai Finance en uw Hyundai-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Maximale kredietbedragen zijn: Hyundai i10 & Hyundai i20: €12.500; Hyundai i30 € 17.500; Hyundai Tucson, KONA & IONIQ: € 25.000; Maximale kredietbedrag is € 25.000. Afgebeeld model kan afwijken van standaard uitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

HomeHyundaiActiesHyundai Verdubbel je voordeel – i30