Van
€ 28.275,-
Nu voor
€ 27.025,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Try and Buy Bonus – IONIQ Hybrid

Hyundai IONIQ Hybrid

De Hyundai IONIQ valt op door zijn gestroomlijnde uiterlijk, waarbij efficiëntie, aerodynamica en functionaliteit centraal staan. Het is een auto die richting geeft aan de toekomst met betrekking tot betaalbare (elektrische) mobiliteit. Kies voor de uitvoering volledig elektrisch, hybride of plug-in hybride versie. Bovendien zorgen de contouren van de Hyundai IONIQ voor een indrukwekkend lage luchtweerstandscoëfficiënt van 0,24. Daarmee behoort hij tot de meest aerodynamische modellen in zijn klasse. Uiteraard staat rijplezier bovenaan.

Vanaf het moment dat je plaats neemt achter het stuur van de Hyundai INIQ Hybrid ben je direct verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die je verbonden en veilig houdt. Voor een prijs waar je hart sneller van gaat kloppen. Zeker nu je tijdelijk profiteert van een Try and Buy bonus van maar liefst 1.250 Euro. Kun jij de verleiding weerstaan? Kom langs, maak een proefrit en je weet het.

Deze maand ontvang je op een nieuwe Hyundai IONIQ Hybrid maar liefst € 1.250 korting. Zo is de IONIQ Hybrid al leverbaar vanaf € 27.025 na aftrek van de Try and Buy bonus. Heb je een auto in te ruilen? We doen je graag een scherp inruilaanbod.

Zakelijk rijden met Hyundai? Dat kan met Hyundai Operational Lease. De Hyundai IONIQ Hybrid lease je zakelijk al vanaf € 349 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Daarnaast kun je ook nog profiteren van de 50/50 deal. Je betaalt dan 50% van de aankoopwaarde nu (hiervoor kun je ook de inruilwaarde van jouw huidige auto gebruiken) en de andere helft betaal je gespreid over 36 maanden, met slechts 3,99% rente.

Zorgeloos rijden? Kies voor Hyundai Private Lease. Dan stap je al in een nieuwe Hyundai IONIQ Hybrid vanaf
€ 424 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Vraag nu direct een offerte aan of kom langs in onze showroom voor een overtuigende proefrit.

Standaard voorzien van o.a.

  • Smart (adaptive) Cruise Control (SCC)
  • Achteruitrijcamera met dynamische hulplijnen
  • Airconditioning
  • Bluetooth-carkit
  • DAB+
  • Lichtsensor
  • Parkeersensoren achter
  • Blue Start/stop systeem
  • 15-inch lichtmetalen velgen
  • LED-dagrijverlichting
Van
€ 28.275,-
Nu voor
€ 27.025,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 424,- p/mnd
Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai IONIQ

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige IONIQ staan?

Disclaimer

Deze 50/50 deal is geldig bij een financieringsaanvraag voor de hierboven weergegeven Hyundai modellen van 01-10-2020 t/m 31-12-2020. Het betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Hyundai Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaardinformatie in de showroom. Uw Hyundai-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Hyundai Finance. Hyundai Finance en uw Hyundai-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden. De Hyundai Bonus bestaat uit een korting op het aankoopbedrag van een Hyundai actiemodel. De bedragen verschillen per model. Actie geldt voor auto’s op voorraad bij een getekende koopovereenkomst van 01-01-2021 t/m 30-01-2021 met een uiterste registratiedatum van 30-01-2021, en voor bestelde auto’s bij een getekende koopovereenkomst van 01-01-2021 t/m 30-01-2021 met een uiterste registratiedatum in de maand van aankomst. Actie is van toepassing op particuliere transacties. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere lopende acties, m.u.v. de al genoemde 50/50 deal.

HomeHyundaiActiesTry and Buy Bonus – IONIQ Hybrid