Nu voor
€ 35.495,-
Private lease
€ 465,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Smartbonus – KONA Electric

KONA Electric

Vanaf het moment dat je plaats neemt achter het stuur van de Hyundai KONA Electric ben je meteen verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die je verbonden en veilig houdt. Voor een prijs waar je hart sneller van gaat kloppen. De KONA Electric rijd je al vanaf € 35495. Kun jij de verleiding weerstaan? Kom langs, maak een proefrit en je weet het.

Ook in 2022 kun je als particulier subsidie aanvragen voor de aanschaf of het private leasen van de KONA Electric. De overheidssubsidie bedraagt tot € 3.350 en daarmee is de KONA Electric al verkrijgbaar voor een zeer scherp bedrag.

Zorgeloos rijden? Kies voor Hyundai Private Lease. Dan stap je al in een nieuwe Hyundai KONA Electric vanaf € 465 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Zakelijk leasen? Kies voor Hyundai Operational Lease. Dan rijd je al in een nieuwe Hyundai KONA Electric vanaf € 389 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Met Hyundai 1, 2, 3 Finance doe je een aanbetaling van 1/3 deel op de Hyundai KONA Electric. Gedurende 48 maanden los je 1/3 deel van het aankoopbedrag af tegen € 325 per maand en 5,99% rente. Aan het eind van de looptijd betaal je het resterende slottermijn; het laatste 1/3 deel van het aankoopbedrag. Daarmee is de Hyundai KONA Electric helemaal van jou!

Standaard voorzien van o.a.

  • 11 kW 3-fase onboard charger
  • Airconditioning, volautomatisch
  • Parkeersensoren, achter
  • Actieve rijbaanassistentie (LKA)
  • Achteruitrijcamera met dynamische hulplijnen
  • Cruise Control met Stop & Go-functie en snelheidslimiet, adaptief (SCC)
  • Volledig digitaal instrumentenpaneel
  • Laadkabel 11 kW 3-fase
Nu voor
€ 35.495,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 465,- p/mnd
Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai i10

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige i10 staan?

Actievoorwaarden

Private en Operational Lease wordt aangeboden door Hyundai lease. Vanaf prijzen zijn op basis van een contract voor 60 maanden en 10.000 km per jaar. Private lease is incl. btw, operational lease is excl. btw. Dit aanbod is geldig van 01-04-2022 t/m 30-06-2022.

De 1, 2, 3 Finance aanbieding is geldig bij een financieringsaanvraag voor de hierboven weergegeven Hyundai modellen van 01-04-2022 t/m 30-06-2022. Het betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Hyundai Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance S.A. - Branche Nederland. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaardinformatie in de showroom. Uw Hyundai-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Hyundai Finance. Hyundai Finance en uw Hyundai-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Let op: de vermelde verkoopprijs is een niet-vaste prijs. Het is mogelijk dat de prijs door de fabrikant en/of de importeur wordt aangepast, bijvoorbeeld omdat de productiekosten van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht de prijs van het voertuig worden verhoogd, dan zullen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. U heeft als particuliere consument vanaf dat moment tien dagen de tijd om alsnog kosteloos van de koop af te zien.

HomeHyundaiActiesSmartbonus – KONA Electric

Contact