Van
€ 36.995,-
Nu voor
€ 34.045,-
Private lease
€ 525,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Smart bonus – KONA Electric

KONA Electric

Vanaf het moment dat je plaats neemt achter het stuur van de Hyundai KONA Electric ben je meteen verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die je verbonden en veilig houdt. Voor een prijs waar je hart sneller van gaat kloppen. De KONA Electric rijd je nu al vanaf € 34.045. Kun jij de verleiding weerstaan? Kom langs, maak een proefrit en je weet het.

Zorgeloos rijden? Kies voor Hyundai Private Lease. Dan stap je al in een nieuwe Hyundai KONA Electric vanaf € 525 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Zakelijk leasen? Kies voor Hyundai Operational Lease. Dan rijd je al in een nieuwe Hyundai KONA Electric vanaf € 429 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Standaard voorzien van o.a.

  • 11 kW 3-fase onboard charger
  • Airconditioning, volautomatisch
  • Parkeersensoren, achter
  • Actieve rijbaanassistentie (LKA)
  • Achteruitrijcamera met dynamische hulplijnen
  • Cruise Control met Stop & Go-functie en snelheidslimiet, adaptief (SCC)
  • Volledig digitaal instrumentenpaneel
  • Laadkabel 11 kW 3-fase
Van
€ 36.995,-
Nu voor
€ 34.045,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 525,- p/mnd
Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai Kona

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Kona staan?

Actievoorwaarden

De Hyundai Smart bonus bestaat uit een korting op het aankoopbedrag van een Hyundai actiemodel. De bedragen verschillen per model. Deze actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 01-07-2024 t/m 30-09-2024 en uiterste registratiedatum van 1 maand na koopovereenkomst. Deze actie is alleen van toepassing op particuliere transacties. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere lopende acties. Informeer bij de dealer naar de voorwaarden.

Private en Operational Lease wordt aangeboden door Hyundai lease. Vanaf prijzen zijn op basis van een contract voor 60 maanden en 10.000 km per jaar. Private lease is incl. btw, operational lease is excl. btw.

Let op: de vermelde verkoopprijs is een niet-vaste prijs. Het is mogelijk dat de prijs door de fabrikant en/of de importeur wordt aangepast, bijvoorbeeld omdat de productiekosten van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht de prijs van het voertuig worden verhoogd, dan zullen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. U heeft als particuliere consument vanaf dat moment tien dagen de tijd om alsnog kosteloos van de koop af te zien.

HomeHyundaiActiesSmart bonus – KONA Electric

Contact