Van
€ 28.245,-
Nu voor
€ 26.995,-
Private lease
€ 375,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Try and Buy Bonus – KONA Hybrid

Hyundai KONA Hybrid

Na de benzine aangedreven KONA en de volledig elektrisch aangedreven KONA Electric is er nu ook de KONA Hybrid. Deze jongste telg van de befaamde SUV-familie combineert de voordelen van een zuinige benzinemotor met de trekkracht van een elektromotor en onderscheidt zich door zijn verbeterde connectiviteit.

Deze maand ontvang je op de nieuwe Hyundai KONA Hybrid maar liefst € 1.250 korting. Zo is de KONA Hybrid al leverbaar vanaf € 26.995 na aftrek van de Try and Buy bonus. Heb je een auto in te ruilen? We doen je graag een scherp inruilaanbod.

Zakelijk rijden met Hyundai? Dat kan met Hyundai Operational Lease. De Hyundai KONA Hybrid lease je zakelijk al vanaf € 319 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Daarnaast kun je ook nog profiteren van de 50/50 deal. Je betaalt dan 50% van de aankoopwaarde nu (hiervoor kun je ook de inruilwaarde van jouw huidige auto gebruiken) en de andere helft betaal je gespreid over 36 maanden, met slechts 3,99% rente.

Met Hyundai Private Lease, rijd je al een Hyundai KONA Hybrid voor € 375 per maand (o.b.v. 60 mnd/10.000 km p.j.), inclusief ongevallenverzekering (WA en Casco) en service en onderhoud door de Hyundai-dealer.
Alles wordt tot in de puntjes voor je geregeld, zonder verborgen kosten.

Standaard voorzien van o.a.

  • 7-inch Display Audio met Apple Carplay
  • Automatische airconditioning
  • Driver Attention Warning
  • 16" inch lichtmetalen velgen
  • USB-/AUX-aansluiting
  • Achteruitrijcamera met dynamische hulplijnen
  • Lane Keeping Assist System
  • DAB+
  • Hill-Start Assist Control
  • Bluetooth met spraakherkenning
Van
€ 28.245,-
Nu voor
€ 26.995,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 375,- p/mnd
Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai Kona

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Kona staan?

Disclaimer

De Hyundai ‘Try and Buy bonus’ actie bestaat uit een korting op het aankoopbedrag van een Hyundai actiemodel. De bedragen verschillen per model. Actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 01-10-2020 t/m 31-12-2020 met een uiterste registratiedatum van een maand na koopovereenkomst. Actie is van toepassing op particuliere transacties. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere lopende acties, m.u.v. de hieronder genoemde 50/50 deal.

Deze 50/50 deal is geldig bij een financieringsaanvraag voor de hierboven weergegeven Hyundai modellen van 01-10-2020 t/m 31-12-2020. Het betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Hyundai Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaardinformatie in de showroom. Uw Hyundai-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Hyundai Finance. Hyundai Finance en uw Hyundai-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

HomeHyundaiActiesTry and Buy Bonus – KONA Hybrid